AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Şeytan size de arkadaşlık isteği gönderdi mi?

"Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi" kitabı, Hasan Uzun imzasını taşıyor. Kitap okuyucuyu sıkmadan, bakmaya alışık olmadığımız bir tarz ve üslupla hayatın birçok alanına dokunuyor.

2013-11-02 13:24:56
"Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi" kitabın ilk sayfalarını araladığımız zaman "Bu kitap bitecek, yoksa arkandan çok ağlar..." ifadeleriyle okuyucuyu kuşatırken aynı zamanda da kitaba canlı bir nesne gibi yaklaşmamızı sağlıyor. Okuyucu ve kitap arasında kurulan bu köprü kitabın nasıl başladığını ve ne zaman bittiğini farkettirmiyor. Dili ve üslubunun yanı sıra içeriğindeki ilginçlikler ve kitaptaki Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan bazı sürprizler de okuyucunun ilgisini kitap üzerinde sağlam tutuyor.

Sosyal Medya'nın günümüz insana etkisini mizahi bir uslupla ele alan kitap, Android Hazretleri, Cep telefonunuz şefaatçiniz olsun mu?, Üzerinde Allah yazan elma, Ağustos böceği Facebook'ta, Ölmeden önce sevdiklerini öldür, Evlerimize Rabb odası ve önce evlenmeliyiz gibi konu başlıklarıyla hayli dikkat çeken yazılara ev sahibeliği yapıyor.

Kitaptan dudak uçuklatan başlıklar:

Komşusu Tokken Aç Yatan Bizden mi?

Android Hazretleri

Şükrün Şükrü olur mu?

Cep Telefonunuz Şefaatçiniz Olsun mu?

Nöbetçi Bakkal

Şeytan'ın 2014'ü

Ağustos Böceği Facebook'ta

Sevgili Sevgilim

Namaza ve Cemaate Devam Projesi

Aşk, Evliliği Öldürür mü?

Tesettür"süs"sünüz Türkiye

Ölüm Bak Git

Facebook'ta Kandiller Bir Başkadır

Ezeli Rekabet: Vicdan & Nefis Maç Özeti

Şeytan Tweet Attı!

Aşklara %99,07 Zam Yaptım

Şeytan Düğünde

Hasan Uzun kimdir?

08.12.1988 Salihli/Manisa doğumlu olan yazar 4 yaşından itibaren Konya'nın Beyşehir ilçesinde hayatını sürdürüyor. Öğretmen Lisesi'ni bitirdikten 4 yıl sonra da Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu yıl KPSS'nin iptal edilmesinden dolayı 3 ay içerisinde iki kez KPSS'ye girerek Isparta'nın Yenişarbademli ilçesinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Yazar, aynı zamanda birkaç yıldır haberdem.com da köşe yazarlığı yapıyor. 2012 yılında asker öğretmen olarak Siverek (Şanlıurfa) ilçesinde görev yaptı ve ilk kitabı "Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi"nin neredeyse tamamını bu ilçede yazdı. Öğretmenlik görevine; Beyşehir'de devam eden yazarın müzik dinlemeye ve müzikal eserler söylemeye bir hayli ilgisi olduğu söylentiler arasında yer alıyor. Şu an Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Üniversitesi'nde kendi alanında master yapan yazar, evsiz (evli değil) ve hiç çocuk babası olarak hayatını ikame ediyor. Aynı zamanda 2 çocuk amcası ve 5 çocuk dayısı.

"Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi" 222 sayfadan oluşan kitap, Kent Kitap yayınlarından Ekim 2013 tarihinde çıktı. Türü "Aykırı Deneme" olarak tanımlanan kitap, raflardaki yerini aldı.
Yorumlara Git

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti

Altından rekor üstüne rekor!