AKİT MENÜ

Gündem

Rüstem Batum'dan 'hayvanlık'

Eski gazeteci Rüstem Batum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'e 'hayvan' diyerek hakaretlerde bulundu.

2019-04-24 14:33:52

 Serkan Çelik  Yeniakit.com.tr 

Geçtiğimiz günlerde tansiyonunun düştüğünü belirttikten sonra “Gittim geldim. Ama şuan çok iyiyim. 3 stent takıldı. Anjiyo oldum. Bu stentler takılmasa anjiyo olmasam kalp sapzmı geçirebilirmişim. Biz önlemimizi aldık. 19 yıl önce baypass olmuştum. Türk doktorlarımızdan Allah razı olsun.” açıklamasını yapan sanatçı Orhan Gencebay’a ahlaksızca saldıran eski gazeteci Rüstem Batum, bu kez de şehit yakını Osman Sarıgün’e “hayvan” diyerek hakaret etti.

HDP hayranı Batum’un eleştirisinde bile hayvanlık var

Rüstem Batum’un “Yüzlerce akademisyen barış istedikleri için yargılanıyor, yüzlerce gazeteci sırf yazı yazmaktan hapiste ve ana muhalefet liderini linç etmek isteyip yumruklayan hayvan serbest. Bu nasıl bir faşist düzen. Burada kimse adaletten ve hukuktan bahsetmesin.” paylaşımı büyük tepkiyle karşılanırken, sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar Batum’un bu paylaşımının bütün şehit ailelerine ve yargıya hakaret olduğunu belirttiler ve ‘kötü söz sahibine aittir’ diyerek “hayvan” hakaretini Batum’a iade ettiler. Bazı vatandaşlar Rüstem Batum’un davranışını “Belhüm Adal”lık olarak nitelendirirken, provokatif paylaşımlarıyla dikkat çeken Rüstem Batum’un sabitlenmiş twitindeki şu ifadeler dikkat çekiyor: “Bu ülkede HDP hariç bütün partiler sağın 50 tonu. Vatandaşın yüzde 50’si solda ve demokrasiyi savunan tek parti olan HDP’ye oy vermedikçe ülke faşizmden ve sefaletten kurtulamayacak.”

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!