AKİT MENÜ

Sağlık

Kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir

Kadın hastalıkları ile ilgili en sık rastlanılan şikayetlerden birisi oan kasıt ağrısının tek bir nedene bağlı gelişen bir şikayet değildir, kasık ağırısının çok çeşitli nedenleri olabilmektedir. Kadınlarda kasık ağrısı, sık karşılaşılan bir rahatsızlıktır. Vajinal enfeksiyonlar ve miyomlar, kasık ağrısına sebep olabilir. Kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir? Erkekte kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir, Kadınlarda kasık ağrısının nedenleri nelerdir? Böbrek ve kasık ağrısı için hangi bölüme gilidir?

2019-04-30 12:19:15

Hangi hastalıklara hangi bölüm bakıyor? Kadın hastalıkları ile ilgili en sık rastlanılan şikayetlerden birisi oan kasıt ağrısının tek bir nedene bağlı gelişen bir şikayet değildir, kasık ağırısının çok çeşitli nedenleri olabilmektedir. Kadınlarda kasık ağrısı, sık karşılaşılan bir rahatsızlıktır. Vajinal enfeksiyonlar ve miyomlar, kasık ağrısına sebep olabilir. Kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir? Erkekte kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir, Kadınlarda kasık ağrısının nedenleri nelerdir? Böbrek ve kasık ağrısı için hangi bölüme gilidir?

Kasıklarda Ağrı Neden Olur, sağ kasık ağrısı neden olur, erkeklerde kasık ağrısı, kasık ağrısı nasıl geçer, kasık ağrısı hamilelik belirtisi mi, kadınlarda kasık ağrısı ve akıntı, sol kasık ağrısının nedenleri, kasık ağrısı nasıl geçer erkek? İşte detaylar

Kasık ağrısı sadece kadın hastalkıları ve üreme organları ile ilgili nedenlerden oluşmaz. Bağırsaklar, idrar yolları, kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları da kasık ağırısına neden olabilir. Adet döneminde kasık ağrısı olabilir. Kasık ağrısı gebelikte de Kasık ağırısının diğer madenleri kadın üreme organlarınını rahim, yumartalık, tüp ilgilendiren enfeksiyonlar iltihaplar ve apseler. Pelvit enflamatuar hastalık, salpenjit, endometrit, tubaovarian apse yumurtalık kistlerinin burkulması, patlaması 5-6 cm ve daha büyük özellikle rahmin dış duvarında olan miyomlar endometriozis adenomyozis idrar yolu enfeksiyonları, idrar yollarında taş ve kum olması, apandisit, fıtık, dış gebelik, düşük veye düşük tehdidine bağlı kanamalar. Kasık ağrısı için hangi bölüme gidilir? Sorusuna cevap olarak, Genel Cerrahi bölümene gidilmeli.

Genel Cerrahi hangi hastalıklara bakar?

Apandisit : ( Karın üst kısmında şiddetli ağrı, Ateş,Kap atışlarının hızlanması)

Memede ağrı

Memede kollara doğru yayılan ağrı

Memede sertlik hissi

Memede ele gelen sertlik

Karın bölgesinde şişlik buna bağlı ağrı

Gangren,

Basur,

Hemoroid,

İnce bağırsak,

Kalın bağırsak,

Karaciğer,

Mide,

Tiroid bezinin az çalışması

Hipertiroidi

Vucudda et beni veya yağ bezesi

Siddetli karın ağrısı

Büyük dışkı ile gelen kan

Dönüşümlü olarak ishal ve kabızlık.

Yağakarşı duyarlılık, bağırsak gazları ve karında doygunluk duygusu

Sağkaburga altında baskı, sağ kürekkemiğine kadaryansıyan sırt ağrıları, sağ omuz bölgesindegerginlikler.

Göbek bölgesinde ağrı ve şişlik

Kasıkta ağrı ve şişlik

Yorumlara Git

Sağanak İstanbul’u vurdu! AFAD uyarmıştı

21 Eylül 2024: Günün Âyet ve Hadisi

21 Eylül 2021: Ahmet Esad Aslanlar'ın vefatı (Reisü-l Kurra)

Ünlü oyuncudan estetik isyanı!

Resmi tarihi açıkladılar! ABD Irak’tan çekiliyor