AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Tarihi tiyatro oyunu MTTB’nin Tarihi Sahnesi’nde

İsmail Yeşilbağ’ın yazıp yönettiği tarihi tiyatro oyunu sezonun son gösterisi olarak 12 Haziran 2015 Cuma (bugün) akşamı saat 19:00’da Milli Türk Talebe Birliği mensuplarıyla buluşuyor.

2015-06-12 13:10:36

İsmail Yeşilbağ’ın yazıp yönettiği tarihi tiyatro oyunu sezonun son gösterisi olarak 12 Haziran 2015 Cuma (bugün) akşamı saat 19:00’da Milli Türk Talebe Birliği mensuplarıyla buluşuyor Tiyatro oyununa katılım ücretsizdir.

Osmanlı devletinin kurucusu Osman Gazi’nin oğlu Orhan Bey’in hayatını konu alan Kuruluş Orhan Gazi isimli oyun şubat ayından beri ağırlıklı olarak İstanbul’un ilçelerinde sahnelenmeye devam ediyor. Ahmet Yeşilbağ, Atilla Ozan, Fazıl Ender Uzun, Mustafa Yeşilbağ, Emin Bayram, Atlıhan Çetinkaya, Fatih Yeşilbağ ve Sedat Baş’ın rol aldığı oyunun ses, ışık ve reji görevini müzisyen Levent Kaya üstleniyor.

Sezonun son oyununu MTTB’nin Cağaloğlu’ndaki tarihi binasında eski ve yeni MTTB’lilere sahneleyecek olan yönetmen İsmail Yeşilbağ; bu binada, bu sahnede sahneleyecek olduğum için çok heyecanlıyım, uzun bir aradan sonra büyük anılarımızın olduğu MTTB’nin bu tarihi yapıya tekrar kavuşması ve ilk yetişkin tiyatrosunu sahnelemenin bana nasip olmasından dolayı çok mutluyum. Tüm MTTB’lileri, tüm sanatseverleri ve dostlarımı oyunumuza ve de heyecanımıza ortak olmaya bekliyorum yerli milli-manevi değerlere bağlı tiyatro MTTB’de doğup güzel hizmetler yapmıştı yeniden MTTB’de iyice gelişecek, dedi. 

 

Yorumlara Git

Duyunca çok şaşıracaksınız! Metal dedektörü ile 6 milyon liralık hazine buldu

İsrail Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğünü iddia etti

Müşteriler apar topar paralarını çekmeye başladı! Dev banka için iflas alarmı

De Rossi’nin ayrılığı sonrası tehdit edilmişti! Yollarını ayırdı: Roma CEO’su istifa etti!

Irak'taki Şii milis gruptan Ürdün Vadisi'ndeki İsrail yerleşimine saldırı