AKİT MENÜ

Ekonomi

KALEKENT, yatırımcılarına yüzde 10 kazandırdı

Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı, 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde yeni bir kent inşa ediyor.

2013-11-22 16:37:23
EKONOMİ SERVİSİ - Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı, 3S Kale ortaklığı ile Beylikdüzü’nde yeni bir kent inşa ediyor. 2 bin metrekarelik satış ofisine sahip KALEKENT’in sağladığı avantajlar konut satışlarını olumlu yönde etkilerken, 100 bin metrekare alan üzerinde 250 milyon dolar yatırımla 2 etaptan oluşacak projede lasmandan bu yana konutların 30’u satıldı. 1+1’den 4+1’e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede, arsanın yüzde 73’ü yeşil alan, bahçe ve havuzlara ayrılırken, bloklar 8 kattan oluşuyor ve blokların arasındaki mesafeler de 15 metreden 200 metreye kadar değişkenlik gösteriyor.

GÜL: YATIRIMCIMIZA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, “Yatırımcıların KALEKENT projemize gösterdikleri ilgiden çok memnunuz. Projemizin yüzde 30’u satılırken lansmandan bu yana geçen süreçte yatırımcı yüzde 10 kazandı. Daireleri 2015 yılında her şeyiyle tamamlayarak sahiplerine teslim ederken yatırımcıya en az yüzde 50 pirim kazandıracağız” dedi.

Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın da, proje kapsamında 2 bin metrekarelik alana satış ofisini inşa ettiklerini belirtti. Çocuklu aile ziyaretleri için satış ofisinin alt katında bir çocuk oyun alanı yaptıklarını, aileler projeyi incelerken çocukların oyun salonunun keyfini çıkarabileceğini anlatan Sönmez Aydın, projede en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin ilgi gördüğünü belirterek, “Yabancılardan büyük ilgi görüyoruz. Özellikle Ortadoğu’dan, Araplar projemizi ziyarete geliyorlar. Hem yerli hem yabancı müşteri tarafından ilgi bu hızla devam ederse 2014 yılının son aylarına doğru bütün dairelerin satışını gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

Arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün ise, Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, bu işbirliğini ileride başka projelere de taşımayı düşündüklerini sözlerine ekledi.
Yorumlara Git

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rusya’ya gidecek! İşte görüşeceği konular

Pakistan'da bombalı saldırı: Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı!

Yiğit Bulut'un paylaşımı gündem oldu! Dikkat çeken 'Ali Koç' iddiası

İklim değişikliği nedeniyle İtalyanları kahve korkusu sardı

‘Dip dalga geliyor’ diyen algıcılara duyurulur! İşte gençlerin en beğendiği siyasetçi