AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung'un S6 ve S6 Edge'in bilinmeyen özellikleri

Samsung S6 ve S6 Edge'in bilinmeyen özellikleri ortaya çıktı. Bu özellikleri ve nasıl kullanacağınızı sizler için adım adım anlattık.

2019-01-31 18:22:53

İşte S6 ve S6 Edge'de bilinmeyen özellikleri kullanmanız için adımlar.

ŞARJIN DOLMASINA NE KADAR KALDI*

Şarj işlemi esnasında ana ekranı açın ve Uygulamalar→ Ayarlar →Pil üzerine dokunun

Şarj süresi kısa gidiyorsa aşağıdaki adımları yapabilirsiniz. • Akıllı Yöneticiyi kullanarak cihazı optimize edin. • Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak uyku moduna geçin. • Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. • Gereksiz uygulamaları kapatın. • Kullanmadığınızda Bluetooth özelliğini devre dışı bırakın. • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. • Uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. • Arka ışık süresini azaltın. • Ekran parlaklığını azaltın.

HIZLI ŞARJ!

Hızlı şarj özelliği şarj gücünü arttırarak pili daha hızlı şarj eden pil şarj teknolojisini kullanmaktadır. Cihaz, Samsung'un Adaptif hızlı şarj özelliğini ve Qualcomm'un Quick Charge 2.0 uygulamasını destekler. • Cihazınızda Hızlı şarj fonksiyonunu kullanmak için Adaptif hızlı şarj özelliğini veya Quick Charge 2.0 'ı destekleyen bir pil şarj cihazına bağlayın.

GÜÇ TASARRUF MODU

Cihazın işlevlerini sınırlandırarak pil gücünden tasarruf edin. Ana ekranda Uygulamalar → Ayarlar → Pil → Güç tasarrufu modu üzerine dokunun ve ardından tuşun üzerine dokunarak etkinleştirin. Kalan pil gücü önceden ayarlanmış seviyeye ulaştıysa, güç tasarrufu modunu otomatik olarak etkinleştirmek için Güç tasarrufunu başlatın üzerine dokunun ve ardından bir seçeneği seçin.

Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 Ultra güç tasarruf modu nasıl açılır Ana ekranda Uygulamalar → Ayarlar → Pil → Ultra güç tasarrufu modu üzerine dokunun ve ardından tuşunun üzerine dokunarak etkinleştirin. Galaxy S6 Edge ve Galaxy S6 Ultra güç tasarruf mode nasıl kapatılır Ultra güç tasarruf modunu devre dışı bırakmak için DAHA → Ultra güç tasarrf. dev. dşı brk tuşunun üzerine dokunun.

DESEN KİLİDİ

Uygulamalar ekranında, Ayarlar → Kilit ekranı ve güvenlik → Ekran kilidi türü üzerine dokunun ve ardından bir ekran kilitleme yöntemi seçin. Cihazın kilidini açmak için bir kilit açma kodu gereklidir.

KENAR PARLAKLIĞI

Telefonunuz çaldığında ya da bildirim aldığınızda, cihazın ekranı aşağı bakacak şekilde iken Edge Ekranı aydınlanır. Uygulamalar ekranında, Ayarlar → Edge ekranı → Kenar aydınlatması üzerine dokunun ve ardından tuşa dokunarak etkinleştirin.

BİLGİ AKIŞI

Galaxy S6 edge kapalı iken kavisli ekrandan bilgi akışı sağlanmaktadır.

Uygulama ekranında, Ayarlar → Edge ekranı üzerine dokunun. 2. Bilgi akışı üzerine dokunun ve sonra etkinleştirmek için tuşa dokunun. 3. Kaynakları yönet 'in üzerine dokunun ve görüntülenecek öğeleri işaretleyin. İlave öğeleri indirmek için sola doğru kaydırın ve üzerine dokunun. Öğeleri yeniden düzenlemek için YENİDEN SIRALA üzerine dokunun. Bir öğe üzerine uzun dokunun ve başka bir konuma sürükleyin.

YAN EKRANA ARANACAK KİŞİ EKLEME

Kişiler listesini açmak için sekmeyi Edge ekranından ekranın ortasına doğru sürükleyin Dokunarak bir renk seçin ve eklenecek kişiyi seçin. Kişilerin sırasını değiştirmek için bir kontak simgesine uzun dokunun ve başka bir konuma sürükleyin. Bir kontağı silmek için kontak simgesine uzun dokunun ve ekranın üst kısmındaki Kaldır öğesine sürükleyin. Kontak için atanan rengi değiştirmek için, → İnsanlarım 'in üzerine uzun dokunun veardından kontağın renk simgesinin üzerine dokunun.

GÜNCELLEME

Cihaz, firmware over-the-air (FOTA) servisi ile doğrudan en son yazılıma güncellenebilir. Uygulama ekranında, Ayarlar → Cihaz hakkında → Yazılım güncelleştirme → Şimdi güncelle üzerine dokunun.

UYGULAMALARI KALDIRMAK

Uygulamalar ekranında, DÜZENLE üzerine dokunun. Devre dışı bırakabileceğiniz ya da kaldırabileceğiniz uygulamalarda simgesi görünür. Bir uygulamayı seçin ve DEVRE DIŞI BIRAK ya da KALDIR üzerine dokunun. Alternatif olarak, Uygulamalar ekranında, Ayarlar → Uygulamalar → Uygulama yöneticisi üzerine dokunun, bir uygulama seçin ve ardından DEVRE DIŞI ya da KALDIR üzerine dokunun.

KAMERA

Galaxy S6 edge ve S6'da kamera çok hızlı bir şekilde açılmaktadır. Kamera 'yı çalıştırmak için Ana ekran tuşuna iki kez hızlıca basın. Kamera her zaman otomatik modda açılır.


360 DERECE FOTOĞRAF

Sanal mod ile bir objenin 360 derecede fotoğrafını çekerek istediğiniz açıdan bakabilirsiniz. 1. Önizleme ekranında, MOD → Sanal çekim üzerine dokunun. 2. Önizleme ekranının merkezine bir subje yerleştirin ve üzerine dokunun. 3. Daha fazla fotoğraf çekmek için cihazınızı yavaşça subje etrafında bir yöne doğru hareket ettirin. Ok tamamen sarı renk aldığında veya konuyu çevrelemeyi sonlandırdığınızda cihaz otomatik olarak fotoğraf çekimini sonlandırır.

KRONOMETRE

Uygulamalar ekranında, Saat → Kronometre üzerine dokunun

Yorumlara Git

Kadıköy’de kazanan Galatasaray!

Esra Erol’un konuğu sokak ortasında ölü bulundu!

Türkiye'nin savunma devi Altay için çalışmalar hız kazandı: 200 firma çalışıyor

Joe Biden ile Japonya Başbakanı Kişida 'Hint-Pasifik bölgesinde güvenlik' vurgusu

Dünya ASELSAN'ın peşine düştü! 44 milyon dolarlık dev anlaşma Türkiye'ye duyuruldu