AKİT MENÜ

Gündem

Yine 6284 yine facia

Aileleri şiddet sarmalına sokan 6284 sayılı kanunun bir korkunç yansıması da bayram günü İstanbul’da görüldü. 6284 dolayısıyla hakkında uzaklaştırma kararı olan eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralandı.

2019-06-06 14:04:01

 Haber Merkezi 

Aile içindeki en küçük tartışmada babaların yuvadan 6 ay süreyle uzaklaştırılmasına yol açan 6284, cinnet ve şiddet vakalarına yol açmaya devam ediyor. Aile içerisindeki şiddet vakalarını tırmandıran kanun dolayısıyla bir kadın daha hem de bayram günü ölüm pençesinde. Yaşadıkları tartışma sonucunda yargı kararıyla evinden uzaklaştırılan bir kişi, öfke patlaması yaşadı.

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesinde yürüyen Ayşegül C., hakkında uzaklaştırma bulunan eşi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Evinden uzaklaştırılan ve eşine 50 metre yaklaşması yasaklanan kişinin, cinnet sonucu eşine silahlı saldırıda bulunduğu ifade edildi.

Eşlerin arasındaki problemleri silahlı saldırı düzeyine taşıyan 6284’ün bir yıkıcı örneğinin daha yaşandığı olayda, Ayşegül C’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Ayşegül C.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Eşlerin kapısını çalan “şiddet canavarı“ mahiyetindeki 6284 sayılı kanunun yıkıcı etkisi bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlara Git

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu fakülteler kapatıldı

Emeklilerin banka hesapları inceleniyor mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi

Ne siber saldırısı? Resmen sivillere yönelik bir vahşet!

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!