AKİT MENÜ

Gündem

Sözde sanatçılar ahlaksızlıkta sınırları zorluyorlar! "Açmak istiyorsanız açın"

Müstehcenliği sanat adı altında pazarlayan sözde sanatçılar, toplumsal ahlakı bozmak için her türlü rezilliği sergiliyor. Gazetecilik adı altında ahlaksızlık savunuculuğu yapan Birgün gazetesinin övdüğü Melek Mosso, sözde konserinde şarkılarından çok eteğini açarak sergilediği ahlaksız görüntüleriyle gündem oldu.

This browser does not support the video element.

 Uğur Kağan Hanoğlu  yeniakit.com.tr 

LGBTİ sapkınlarına verdikleri destekle ve Feminist tavır ve söylemleriyle gündeme gelmeye çalışan sanatçı müsveddeleri, çıplaklığı özgürlük olarak sunmaya çalışıyor. Sözde müzisyen Melek Mosso, verdiği bir konserde kendisini izleyen kalabalığa karşı eteğini açıp göstererek, “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok” diye seslendi.

Ahlaksızlıkta sınırları zorluyorlar

Gençlere “rol model” olarak gösterilen sözde sanatçılar, toplum ahlakını bozmak için her türlü rezilliği sergiliyor. Sahnede izleyicilere karşı eteğini açarak yüz kızartan görüntüler sergileyen sözde sanatçı Melek Mosso, orta parmak hareketiyle de terbiyesizlik şovu yaptı. Sözde sanatçının ahlaksız tavırlarının görüntüleri sosyal medyada tepki çekti.

 

Yorumlara Git

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…

Bayraktar TB2 o ülkeye yardımına koştu!