AKİT MENÜ

Dünya

Terör destekçisi Kati Piri'nin İstanbul mutluluğu: Harika haber

Avrupa Parlamentosu'nun (AP) terör destekçisi raportörü Kati Piri, 23 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. FETÖ'den hakkında yakalama kararı bulunan vatan haini Can Dündar ve tutuklu PKK sevici Selahattin Demirtaş ile Brüksel'de çekilmiş fotoğrafları hafızalara kazınan Piri paylaşımında, "Harika Haber." dedi.

 

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Çalışmaları ve eylemleri ile Türkiye düşmanı olduğu açıkça gözlenen Avrupa Parlamentosu rapörtörü Kati Piri, CHP adayının seçimi kazanmasından duyduğu memnuniyeti attığı twitle paylaştı. Piri 23 Haziran sonuçlarına ilişkin mesajında, "Harika haber" diyerek CHP'li adayı tebrik etti.

Kati Piri, 31 Mart seçimlerini de yakından takip etmiş ve attığı tweet de "Bu gece İstanbul'da kimse uyuyacak mı?" diye sormuştu.

Terörün başkentinde terör sevicilerle görüntülenmişti!

Raportör Kiti, FETÖ'den hakkında yakalama kararı bulunan ve hapse girmemek için sahibi ABD'nin kucağına kaçan Can Dündar ve tutuklu PKK sevici HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya gelmiş, fotoğraf çektirmişti.

Yorumlara Git

İsrail’den skandal talimat! Savaş kuzeyde resmen başladı

Amerikalılar Trump’ın mitinginde dehşeti yaşadı! Gizli Servis bilerek müdahale etmemiş

İsrail’in vaadettiği serveti elinin tersiyle itti: Kanlı para istemem!

Bazı fakülte ve enstitülere kapatma kararı Resmi Gazete'de

Hukuk tarihinde bir ilk! Resmen başladı: Kirayı o belirleyecek…