AKİT MENÜ

Ekonomi

Tekstilin sorunlarını MESiAD cözecek

Merter Sanayici ve İşadamları Derneği’nde yeni başkan Yusuf Gecü oldu. MESİAD’da yeni bir sayfa açtıklarını belirten Gecü, “Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Ekibimizle bunların üstesinden geleceğiz” dedi

2013-12-15 07:39:22
EKONOMİ SERVİSİ - Tekstil dünyasının kalbi, 7 bin firmanın bulunduğu Merter’de atıyor. Merter’in Sivil Toplum Örgütü olan Merter Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MESİAD) genel kurulunda Yusuf Gecü Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Seçimler sonrası ilk konuşmasını yapan Gecü, “Sektörün hem sorunlarını, hem de çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte MESİAD’da yeni bir sayfa açtık. Hiç yorulmadan ortaya yeni projeler koyup birer birer hayata geçireceğiz” dedi.

GECÜ: BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK

MESİAD Başkanı Yusuf Gecü, “Şimdiye kadar MESİAD’da görev almış, hizmet etmiş, başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberlikten yana, ben değil de biz fikri ile birbirini seven, anlayan, Merter’i çok iyi tanıyan, sorunlarını ve çözüm yollarını bilen arkadaş grubumuzla yola çıktık. Beyaz bir sayfa açarak hizmetimiz sürdüreceğiz” diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanı olan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu da, “Hazirun listesinde bulunan tüm üyelerin oy vermek için birbirleriyle yarışması MESİAD için sevindiricidir. Birçok dernek seçimine katıldım, ilk defa böyle bir seçimle karşı karşıyayım. Sandıkların yarısına kadar dolduğuna şahit olmuştum. İlk defa sandıkların tıka basa dolduğunu görüyorum” diyerek üyelerin derneklere sahip çıkmasının ümit verici olduğunu belirtti.
Yorumlara Git

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rusya’ya gidecek! İşte görüşeceği konular

Pakistan'da bombalı saldırı: Rus Büyükelçi’nin de bulunduğu heyeti taşıyan konvoya mayınlı saldırı!

Yiğit Bulut'un paylaşımı gündem oldu! Dikkat çeken 'Ali Koç' iddiası

İklim değişikliği nedeniyle İtalyanları kahve korkusu sardı

‘Dip dalga geliyor’ diyen algıcılara duyurulur! İşte gençlerin en beğendiği siyasetçi