AKİT MENÜ

Gündem

İstanbul Emniyeti'nde temizlik sürüyor

Mali operasyonun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 25 şube ve ilçe müdürünün daha görev yerleri değişti.

2013-12-22 14:02:01
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Selami Altınok'un getirilmesinin ardından bu gece 25 şube ve ilçe müdürünün yerleri değiştirildi.

Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı, müdüriyet emrine alındı. Ertan Erçıktı, 4 gün önce Asayiş Şube Müdürü iken eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk da Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Metin Titiz de görevden alındı, Ayrıca Personel Şube Müdürü Emin Yılmaz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız da görev yeri değiştirilen müdürler arasında yer aldı. Yapılan bu değişikliklerle Selami Altınok yeni çalışma ekibini de belirlemiş oldu.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE YENİ UYGULAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan ve Gayrettepe hizmet binalarındaki basın odasını kullanan gazetecilerin, herhangi bir gelişme veya basın açıklamasında davet edilmeleri halinde emniyete girebilecekleri bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürümüzün talimatıyla Türkiye genelinde yapılan uygulama çerçevesinde 22.12.2013 tarihi itibarıyla basın mensupları Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarına giriş yapamayacaklardır. Herhangi bir gelişme veya basın açıklaması olduğu takdirde basın mensupları davet edilecektir. Vatan ve Gayrettepe hizmet binalarında bulunan basın odasını kullanan basın mensuplarının anahtar ve giriş kartlarını teslim etmeleri rica olunur."
Yorumlara Git

ABD’den vatandaşlarına ‘acil kodlu’ çağrı: Derhal terk edin!

Kaldırılan gizemli video yeniden ortaya çıktı! Google'ın eski CEO'sundan şok eden tahminler

Mourinho bombası patladı! Mumla arattı: Çıldırmamak elde değil, deli saçması olay bu…

Karadeniz'in fındığı bakın kimleri zengin ediyor! Çıldırmamak elde değil

Herkese geçmiş olsun! Marketlerde kapış kapış giden o ürüne deli zam geliyor