AKİT MENÜ

Gündem

Zaman’dan hem özür hem çirkinlik

Önceki gün Zaman Gazetesi 8’inci sayfasında yer alan ‘Akit, iki yıllık fotoğrafı çarpıttı’ başlıklı haberle Akit Gazetesi’nin alakası olmamasına rağmen iftira atarak, sayfalarında yayınlanmış gibi yer veren Zaman Gazetesi okur hattı köşesinde dün özür yazısı yayınladı.

2014-01-10 11:09:33
HABER MERKEZİ - Yalan haberinde geri adım atan Zaman Gazetesi, “Zaman’da dün sayfa 8’de yer alan ‘Akit, iki yıllık fotoğrafı çarpıttı’ başlıklı haberdeki bilgiler için https://www.facebook.com/akitgazetem adresindeki haber ve fotoğraf esas alınmıştır. Söz konusu haber, haber basılı Akit Gazetesi’nde değil, Akit Gazetesi okurları adına açılan yaklaşık 193 bin takipçisi olan facebook.com/akitgazetem adresinde yayınlanmıştır. 30 Haziran 2012 tarihinde Akit Gazetesi’nin sosyal paylaşım sitesi facebook’taki adresi şöyle: www.facebook.com/akitgazetem. Bu sayfa, facebook üyelerine günlük olarak yenilenen içeriğiyle en doğru haberleri ulaştırmayı planlıyor’ cümleleriyle bu siteye referans verilmiştir. Yanlış anlamaya sebebiyet veren bu durumu vuzuha kavuşturur, düzeltiriz” ifadelerine yer verildi.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Yayınladığı özür yazısında, Akit Gazetesi’nin resmi sayfası olmamasına rağmen twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde okurlar tarafından açılan hayran sayfalarını resmi sayfa olarak gösteren Zaman Gazetesi, görenler tarafından ‘Özrü kabahatinden büyük’ değerlendirmelerine sebep oldu.


Yorumlara Git

QUAD liderlerinden ‘Ateşkes’ açıklaması!

Asıl savaş Avrupa’da çıkacak gibi! Rusya’dan İngiltere’ye çarpıcı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ABD’de sevgi seli

Tel Aviv alev alev! İstifa sesleri yükseliyor, Netanyahu köşeye sıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta!