AKİT MENÜ

Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin o özelliği olay yaratacak!

Samsung Galaxy S7 hakkında yeni söylentiler çıkmaya başladı ve bunların arasında telefonun çift kameraya sahip olacağı söylentisi de bulunuyor.

2019-02-01 09:03:29

Samsung dünyanın en büyük telefon üreticilerinden birisi. Çıkarttığı telefonların hepsi performanslarıyla tartışma konusu olan Güney Koreli firma, diğer teknoloji devlerinin aksine çok daha fazla telefon çıkartıyor ve piyasada üstünlük kurmak amacıyla "her satılan kardır" anlayışını benimsemiş.

Samsung'un yeni çıkacak telefonu olan, "Lucky" kod isimliGalaxy S7, Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre yeni bir özelliğe sahip olacak ve bu özellik yeni modelin çok daha hızlı olmasını sağlayacak. Samsung, özelliğinAralık ayına kadar belli olacağını bildirmişti. Bizde bu özelliğin Aralık ayında belirli olması üzerine, Ocak ayında gerçekleşecek olan CES 2016 etkinliğinde tanıtımının yapılabileceğini düşündük. Fakat Kore medyası, CES'i beklemeyecek gibi görünüyor.



Şimdiden telefon hakkında birçok söylenti ortaya çıktı. Bunlar telefonun 5.7 inch boyuta sahip olacak olması, Exynos M1 ve Snapdragon 820 kullanan iki farklı modelinin bulunacak olması (veya sadece ikisinden birisi) ve telefonda iki arka kamera bulunacak olması.

Çift arka kamera modeli, HTC ve diğer Asyalı firmalar tarafından sadece deney amaçlı kullanılmış bir model. Yani belirtilene göre hiçbir telefon çift kameraya sahip olmadı. Açıkçası, eğer Samsung yeni telefonunda bu özelliğe yer verirse, bunun ne gibi sonuçlar doğurabileceğini kestirmek oldukça zor.

Yorumlara Git

Galatasaray'dan kötü haber! İki yıldız derbide yok

Türkiye'de hemen hemen her markette satılan marka iflas etti! Kanserojen madde iddiası sonunu getirdi

Jose Mourinho Galatasaray derbisi öncesi bir ilki gerçekleştirdi! Hiç bir takımda böyle bir şey yapmamıştı

Türkiye'den dünyayı ayağa kaldıracak altın operasyonu! İki ülke daha tetikte

Ekrem ve Mansur'dan çile çektirmede rekabet! Burası miting alanı değil metro istasyonu