AKİT MENÜ

Teknoloji

TT’den yeni nesil şirket harekatı

TT Kurumsal İş Birimi CEO’Su M. Ali Akarca, bu yıl 2.3 milyar lira yatırım yapacaklarını, akıllı şehir projesiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

2015-09-15 07:55:17

Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Ali Akarca, “Şirketleri Türk Telekom teknolojisiyle ‘yeni nesil şirket’ haline getireceğiz. Bu şirketlerimiz önümüzdeki 5 yılda yüzde 30 büyüyecek” dedi.

Akarca, Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi’nin vizyonunu paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantıda, artık yapılarını müşterinin ihtiyaçlarına göre planladıklarını söyledi.

 Gerçekleştirdikleri yatırımlarla Türkiye ekonomisine, şirketlere ve insanlara daha iyi hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Akarca, bunu yaparken “Akıllı Şehir” konseptini Türkiye’ye getirdiklerini ifade etti. 

EKONOMİNİN KALBİ TT’DE ATIYOR

Türkiye’de 2 milyona yakın işletme bulunduğuna dikkati çeken Mehmet Ali Akarca, “Araştırmalar, Türkiye’deki KOBİ’lerin teknolojiyi yüzde 10 daha fazla kullanmalarının, 15 milyar dolar ek kazanç getireceğini gösteriyor. Grubumuzun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın da kapılarını aralıyor. Sağladığımız verimlilik artışıyla, teknolojimizle şirketlerimizin ve ekonomimizin çok önemli bir motoru olduğumuzu düşünüyoruz. Türkiye ekonomisinin kalbi Türk Telekom Grubu’nda atıyor. Birkaç hafta içinde yepyeni bir iş birliğimizi duyuracağız” şeklinde konuştu.

 

Yorumlara Git

Bu yılın en beğenilen 10 otomobili açıklandı! 100 kişiden 93'ü hayran kaldı

Şişli’de rezitans yangını başladı!

Yeni liste paylaşıldı! Tarım Kredi'de indirim fırtınası

İsrail'e darbe üstüne darbe! Çok sayıda roket fırlatıldı

Asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam belli oldu! Masadaki rakam bomba