AKİT MENÜ

Aktüel

Rüstem Batum tesettürü aşağıladı

Haçlı zihniyetinin ülkemizde kalan artıklarından Rüstem Batum, İslam dininin emirlerinden tesettürü aşağıladı.

2015-09-21 10:44:56

YENİAKİT.COM.TR - 'İslam olmasın da ne olursa olsuncu' zihniyetin temsilcilerinden biri olan Rüstem Batum, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gerçek yüzünü ortaya koymaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde geçici seçim hükümetine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak atanan Ayşen Gürcan’ın tesettürlü fotoğrafı ile Fransız bir bakanın dekolteli müstehcen fotoğrafını ‘Sağdaki Fransa’daki Müslüman kadın bakan soldaki de bizimki...’ mesajıyla birlikte paylaşan Batum, aklı sıra tesettürü aşağılayarak dalga geçti. Her fırsatta ‘demokrasi ve özgürlük’ maskesi altında mesajlar veren Batum’un söz konusu bu paylaşımı, duyarlı Müslümanların büyük tepkisini çekti.

RÜSTEM BATUM’A KAPAK

Küstah paylaşım sonrası Rüstem Batum’a cevap gecikmedi. ‘HACATÜRK’ adlı Twitter fenomeni ‘Sağdaki Afrika maymunu, soldaki bizim eski Türkiye’nin medya maymunu' yazarak aşağıdaki fotoğrafları paylaştı.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA HAKARET ETMİŞTİ

Rüstem Batum geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolaşıma sokulan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret içeren bir KJ’nin yer aldığı görüntüyü de Twitter hesabından paylaşarak hakarete destek olmuştu.   

Yorumlara Git

1+0 evlerde gayrimeşru ilişkiler yaşanıyor! Bu evler yasaklansın

120 bin TL'lik o ürün için geceden kuyruğa girdiler!

İsrail, Müslüman âlemini eze eze yendi. Bunun lamı cimi yok! İster ne mutlu Türk ol ister ne mutlu Arap böyle giderse halimiz harap

Cihat Yaycı, Türkiye'yi uçuracak petrol ve doğalgazın yerini söyledi: Müthiş potansiyel var müthiş

MOSSAD ajanları fabrikada işçi oldu! Alçak saldırının perde arkası