AKİT MENÜ

Medya

Takipçileri bu sözlerden sonra acaba uyanır mı? Toplumun altına dinamit döşeyen bu sapkını durdurun!

Uçak tuvaletindeki ahlaksız görüntüleri ile tepki çeken sapkın Kerimcan Durmaz, toplumun altına dinamit döşemeye devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Artık kimseyi umursamıyorum” diyen sapkın Durmaz, tuvalette bile paylaşım yapacağını söyledi.

2019-11-07 17:24:39

Sosyal medya hesabından, uçakta çekilen müstehcen görüntülerini paylaşan ve toplumun altına dinamit döşeyen sapkın Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla rezilliklerine yenilerini ekleyeceğini söyledi.

Instagram hesabından üst üste rezalet videolarla gündeme gelen 25 yaşındaki ahlaksız Durmaz, yaptığı yeni paylaşımda "Artık kimseyi umursamıyorum" diyerek tuvalette bile paylaşım yapacağını söyledi.

Sapkın Kerimcan’ı takip edenlerin aklı başına gelir mi?

Bilinçsiz bir şekilde kendisini takip eden tayfaya da kin kusan Durmaz'ın, “Ben artık çok rahat bir şekilde story atmak istiyorum. Eğer bundan rahatsız olacak varsa, şu an beni bloklasın (engellesin). 'Takipten çıkarsın' demiyorum, bloklasın ki keşfette falan karşınıza çıkmak istemiyorum, sizi görmek istemiyorum. Aptalca mesajlarınız ve yorumlarını görmek istemiyorum. Umurumda dahi değilsiniz. Hiçbirinizi takmıyorum ve umursamıyorum. Artık buna göre yaşayacağım. Kendi pis, nefret dolu sözlerini kendinize saklayın. Kimse kusura bakmasın tamam mı lan! Delirtmeyin lan beni" şeklindeki sözleri tepki çekti.

Durmaz’ın bu sözleri, ‘Belki sapkın Kerimcan’ı takip edenlerin aklı başına gelir” şeklinde yorumlandı.

Yorumlara Git

13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden adama köylü kadınları işte böyle ders verdi! Saniye saniye görüntülendi

Gram altında 3. Dünya Savaşı bombası! İslam Memiş tarih verdi

CHP’li belediye O camiyi yapmayacağız! AK Parti’den açıklama “Biz Yapacağız”

‘Futbola rahatlık getirir’ diyerek duyurdular! Devrim olacak futbolda devrim… Dünya bu olayı konuşuyor!

Türkiye ile yapılan anlaşma Yunanistan'a bayram ettirdi! 'Ülkeye huzur getirdi' diyerek duyurdular