AKİT MENÜ

Biyografi

Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık biyografisi

Seyyid Tahir Özışık'ın oğlu olan Gazeteci Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık nerelidir? İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, çeşitli televizyon kanallarında gündeme ilişkin yorumlarda bulunması izleyicilerin dikkatini çekiyor. Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalışta? İşte Hadi Özışık hayatı biyografisi.

2019-12-17 12:02:23

Gazeteci Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık nerelidir? İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, çeşitli televizyon kanallarında gündeme ilişkin yorumlarda bulunması izleyicilerin dikkatini çekiyor. Hadi Özışık kimdir? Hadi Özışık hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalışta? İşte Hadi Özışık hayatı biyografisi.

Best FM'de bir süre "Konuşan Türkiye" programını sunan Hadi Özışık, TGRT Haber'de"Basın Odası" programını yaptı. İşte Hadi Özışık hayatı, biyografisi.

Hadi Özışık kimdir?

Hadi Özışık, Gazeteci ve yazar Süleyman Özışık ile kardeştir. 1962 senesinde Iğdır Tuzluca’da dünyaya gelmiştir. 1986 yılında Türkiye Gazetesi bünyesinde muhabir olarak gazetecilik hayatına adım atmıştır. Ardından Günaydın Gazetesi, Bugün, Meydan, Milliyet, Yeni Günaydın, HBB Tv, Kanal 6, Sağduyu Gazetesi, Tercüman ve Star Gazetesi gibi bir çok kurumda çalışmış bir süre Best FM’de Konuşan Türkiye isimli radyo programını sunmuştur.

İnternet Medyası Derneği kurucusu ve dernek başkanı Hadi Özışık bir çok internet sitesini yayın hayatına sormuştur. İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Ayrıca internethaber adlı site ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın İnternet Sitesi Ödülüne layık görülmüştür. 3 çocuk babası Özışık aslen Iğdır’lıdır.

Yorumlara Git

ABD Türk tarımını bitirdi! CIA belgelerinde ortaya çıktı, Türkiye ayağa kalkacak

Yunanistan’dan skandal ihlal!! Bodrum'a kadar kovaladılar

Fırsatçılığın böylesi… Küçük Narin’in ismiyle yaptıkları ‘pes’ dedirtti!

Türkiye petrol ve doğalgazı bitirecek enerji kaynağı için öyle bir adım attı ki... ABD ve Almanya şok geçirecek

Galatasaray'ın yıldızından derbi öncesi olay paylaşım