AKİT MENÜ

Kültür - Sanat

Yedi Hilal ‘Ben de varım’ diyor

Yedi Hilal köklerine bağlı, mirasını reddetmeyen, kendi filmini, müziğini üreten, konjonktürel olmayan bir gençlik yetiştirmeye devam ediyor. Yedi Hilal Derneği’nin ‘Ben de varım’ buluşması Silivri Family Otel’de gerçekleşti.

2014-01-23 11:56:56
HABER MERKEZİ -Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Yedi Hilal mensupları, eğitim ve sosyal etkinliklerle dolu bir program geçirerek moral depoladı.

ENESOĞLU: YEDİ HİLAL GENÇLERE OCAK OLACAK

Abdulmetin Balkanlıoğlu ‘Gençlik ve Sorumluluklarımız’, Dr. Ömer Bolat ‘İdealist Genç’, Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Kutlay ‘Hadis Işığında Cihad’ başlıklarıyla konferans verdi. Yedi Hilal Genel Başkanı Mustafa Enesoğlu ise yaptığı ‘Biz kimiz?’ konulu sunumunda, ‘Seküler hayat tarzını ret ettiklerini ve İslamcı olan hatta siyasi İslamcı olan partileri destekleyeceklerini söyledi. “Refik olduktan sonra ya bir yol bulunur ya bir yol açılır” şeklinde konuşan Enesoğlu, “Yedi Hilal olarak ocak olmayı ve kendi çocuklarımızı kendimiz yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

GENÇLER MARŞLARLA COŞTU, KUR’AN İLE NOKTALADI

Abdülbaki Kömür, Taner Yüncüoğlu, Yusuf Goncagül ve Hakan Aykut’un marş ve ezgileriyle devam eden etkinlik sonunda, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen katılımcılar, programı ve derneğin çalışmalarını değerlendirip, geçmişten gelen tecrübelerini paylaştı. Program Kur’an tilaveti ve dua ile sona erdi.
Yorumlara Git

Dev satın alım! Denizlerini Türk savaş gemileriyle koruyacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Herkesle sohbet etti

Öldürülme nedeni açıklandı: ABD'nin teklifini reddetmiş!

Üniversite öğrenciler hem yürüdü hem sohbet etti

Altından rekor üstüne rekor!