AKİT MENÜ

Teknoloji

Yeni moda mobil dolandırıcılık

Son zamanlarda telefonlarınıza gelen ve icralık.mobi sitesine yönlendirilen bir çeşit yeni dolandırıcılık hilesine düşmek istemiyorsanız bu habere göz atın.

Birçok kişiye gönderilen ve kişi bilgisi olarak "ICRALIK" yazan aşağıda görebileceğiniz mesajda yer alan linke tıkladığınızda sizi çeşitli dikkat çekici görsellerle beraber üye olmaya teşvik ediyor. Ekranda yer alan linke tıkladığınızda ise telefonunuza hemen bir şifre geliyor ve şifreyi ekranda yer alan bölüme yazdığınız da abonelik işleminiz başlatılıyor.

 

Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra gönderilen bilgi mesajında üyeliğin 56 TL'lik bir ücreti olduğu ve mobil ödeme işleminin başarıyla tamamlandığı belirtiliyor.

icralık.mobi aboneliği nasıl iptal edilir?

İnsanların dalgınlığından yararlanılarak kullanılan bu sitenin abonelik iptali içinse "IPTAL  ET" yazarak 7979'a göndermeniz yeterli olacaktır. Aboneliğin ilk haftalık veya aylık ücreti tahsil edildiği taktirde bu parayıgeri alma şansınız maalesef ki olmuyor.

Bu konuda size tavsiyemiz güvenmediğiniz pop-up açan sitelere hücresel veri bağlantısı üzerinden girmemeniz ve size gönderilen mesajlarda yer alan bilmediğiniz linklere tıklamamanız yönünde olacak. 

Kaynak: shiftdelete.com

 

Yorumlara Git

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak

Açık söyle, Narin’e de güldün, Sıla’ya da değil mi Altaylı!

Nobel ödülü varmış! Adı Pamuk tavrı sert

Mansur ve Özgür'e karşı ayaklandı! Ekrem İstanbul'u terk etti