AKİT MENÜ

Teknoloji

Microsoft bombayı patlatıyor

Windows 10 tazeliğini korurken Microsoft, performans ve tasarımda yenilik için hazırlıklara başladı.

Microsoft, Windows 10 ile birlikte mobil cihaz ve bilgisayarlarda tek işletim sistemi anlayışını benimsedi ve çalışmalarını bu şekilde yönlendiriyor. Yeni işletim sistemi yayınlamak yerine büyük güncellemeler ile platformlarda yaygınlaşmak isteyen Microsoft, Windows 10 için hazırlayacağı büyük güncellemelerden ilki olan Redstone güncellemesini geliştirmeye başladı.

Redstone güncelleştirmesi ile birlikte Windows 10 üzerinde değişiklikler olacak. Bunlardan bazılarına değinmek gerekirse;

Başlat menüsünde karolar artık istenildiği gibi uzatılabilecek, karolar arasındaki boşluklar kalkacak, başlat menüsü üstüne program kısayolları eklenebilecek, interaktif karolar gelecek, görev çubuğundaki ikonlar merkezde toplanacak. Bunlar güncelleme ile birlikte gelecek değişikliklerden sadece bazıları.

Performans ve stabilite konusunda da iyileştirmeler olacak. Bu yılın sonuna kadar Threshold 2 adından önemli bir güncelleştirme gelecek. Bu büyük değişiklikleri kapsayan Redstone güncellemesi ise iki parça halinde yaz ve sonbahar aylarında verilecek.

Kaynak: shiftdelete.com

Yorumlara Git

PKK/KCK Avustralya yapılanmasında yer alıyordu! Çiğdem Aslan MİT havaalanında paketledi

Bakan Tekin duyurdu: Okullara 30 bin personel alınacak

Açık söyle, Narin’e de güldün, Sıla’ya da değil mi Altaylı!

Nobel ödülü varmış! Adı Pamuk tavrı sert

Mansur ve Özgür'e karşı ayaklandı! Ekrem İstanbul'u terk etti