AKİT MENÜ

Gündem

Alkol alan şahıs bakın kendine ne yaptı! Özgür Özel işte bunları vadediyor

2024-09-18 12:30:46

Seküler yaşam felsefesini hem kendisi hem de seçmenleri tarafından benimsenen CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel dün yaptığı açıklamada “Rakının litresi 140 tl olacak” vadinde bulunmuştu. Fatih’te restorantta çalışan bir kişi alkolün etkisiyle kendisini bıçakladı. Şahıs, Özel’in verdiği vaadin ne kadar örnek bir davranış olduğunu gösterdi.

Fatih’te restoranda çalışan bir kişi, aldığı alkolün etkisiyle kendine bıçakla zarar verdi. Kanlar içinde kalan alkollü şahsın o anları cep telefonu kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Fatih Beyazıt’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir restoranda çalışan şahıs, alkollü olarak iş yerine geldi. İş yerinde çalışan diğer kişiler, alkollü olan şahsı dışarı çıkarmak istedi. O esnada şahıs alkolün etkisiyle kendisine bıçakla zarar vermeye başladı. Kendini bıçaklayan alkollü adamın o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın kendini bıçakladıktan sonra kanlar içinde kaldığı görüldü. Hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlara Git