• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"2 kişi koronavirüsten öldü" demişti... Ahmet Çakar gözaltına mı alınacak?

Yeniakit Publisher
2020-03-17 14:47:00 - 2020-03-17 16:34:35
"2 kişi koronavirüsten öldü" demişti... Ahmet Çakar gözaltına mı alınacak?

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, koronavirüse dair asılsız bilgi paylaşanlara yönelik düğmeye basmış ve Türkiye genelinde gözaltılar yaşanmıştı. Spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle ölümlerin yaşandığını iddia etmesi üzerine gözaltına alınıp alınmayacağı merak konusu oldu.

Beyaz TV’de Ertem Şener‘in sunduğu Derin Futbol programında Ahmet Çakar, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenler olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı'nın bu yönde bir açıklaması olmamasına rağmen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin olduğunu iddia eden Ahmet Çakar büyük tepki çekti.

Çakar, "2 vefatımız var korona’dan, Sayın Bakan sanıyorum ki açıklayacak birazdan benim devlet içindeki bağlantılarım ve doktor olmam nedeniyle bunu üzülerek söylüyorum" dedi.

Ahmet Çakar gözaltına mı alınacak?

İçişleri Bakanlığı, son dönemde dünyada yayılarak çok sayıda insanın ölümüne sebep olan koranavirüs hastalığı ile ilgili gerçek dışı görüntü ve ses dosyaları kullanılmak suretiyle sosyal medya üzerinden toplumu korku, panik ve endişeye sevk etme, yetkili/sorumlu kuruluşları ve kişileri kamuoyu nezdinde hedef gösterme amaçlı paylaşımlar mercek altına almıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekipleri, bu paylaşımları yaptığı değerlendirilen kullanıcıların tespitine yönelik yürüttüğü çalışmalarda 93 şüpheliyi tespit etmiş ve 19 kişi gözaltına alınmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Beyaz TV’de Ertem Şener‘in sunduğu Derin Futbol programında Ahmet Çakar'ın Sağlık Bakanlığı'nın bu yönde bir açıklaması olmamasına rağmen Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenler olduğunu söylemesi tepki çekerken Ahmet Çakar'ın gözaltına alınıp alınmayacağı merak ediliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adam haklı

Yüzde yüz doğru diyor

Ahmet

Bu adam abuk sabuk konuşuyor 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23