• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubat ve 28 Şubat paşaları!

Yeniakit Publisher
2020-02-16 12:21:00 -
28 Şubat ve 28 Şubat paşaları!

Gazetemiz okurlarından Nevzat Özpelitoğlu, "28 Şubat ve 28 Şubat paşaları!" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Nevzat Özpelitoğlu/Balıkesir

Siyasette vefa ve asalet kişinin karakteriyle direkt ilintili bir özellik olduğu için çoğu kez makamla, sıfatla ve omuzlarındaki yıldızlarla yükseldiğini zannedenler hep aldanmışlardır. Tıpkı omuzlarının üzerindeki yıldızların altında değer kazandığını zanneden zalim 28 Şubat Paşaları ve bu paşaların emirlerini ilâhi bir ilham kabul edip Üniversitelerimizde, okullarımızda, hastanelerimizde zalimane bir şekilde tatbik eden öğretim görevlisi görüntülü kuklalar gibi!.

Devri saltanatlarında zulümlerinin 1000 yıl süreceğini iddia eden saltanat özlemcilerinin! bu hevesleri maalesef kursaklarında kaldı. Tavukların kursağında kalan taş gibi..! Allah’tan başka her şeye kul olabilmek için bir birleriyle yarışan, kapı kullarının insanlık dışı emirleri artık Okullarımızda, Üniversitelerimizde ve kamunun her alanında geçerliliğini kaybetti. Şimdi devir insanlık, arkadaşlık, kardeşlik dostluk, birlik ve beraberlik hasılı, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan devri. İnsana, insan gibi ve insanca muamele devri.

Omuzlarındaki yıldızların altında bir hoş olanlar ve onların kapıkulları şimdilerde hiç hoş değiller. Çünkü bir Şubat ayına daha girdik. Zulüm milâdı olarak tarihe geçen, 1000 yıllık zulüm rüyasının rejisörleri, yazarları ve onların tüm figüranları matem içersindeler. Neden? Çünkü çağdışı zihniyetlerinin günümüzdeki temsilcileri olarak hüküm süren Paşaların ve maşaların yerinde bu gün yeller esiyor da ondan. 28 Şubat zulmünü 1000 yıl sürdüremediler de ondan. Devlet millet kaynaşmasının vücuda getirdiği bir AK Parti iktidarı milletimizin bağrından fışkırarak neş-vü nema buldu da ondan. 1950 yılına kadar baskı, terör ve zulümle devam ettirilen CHP saltanatının yıkıldığı gibi, 28 Şubat zulüm saltanatı vatan ve millet sevdalıları tarafından yerle bir edildi de ondan. 28 Şubat Paşaları ve maşaları güç ellerinde olduğu için utanmadan sıkılmadan emekli arkadaşlarını Bankalara yerleştirdiler. Holdingler zaten korkularından birer Paşa almışlardı.! Omuzları yıldızlı siyasetçilerimiz! Bunun adına da devlet idaresi dediler. Bankaları, holdingleri daha doğru bir ifadeyle Devleti ve milleti soyup soğana çevirdiler. Daha sonra Paşaların işgal ettiği bankalarda battı, holdinglerde!..  Ayrıca bazıları bir sıfat daha kazandılar diyebiliriz; çoban Paşa veya çoban Paşalar! Çünkü milletimiz güdülecek koyun olmadığını göstermiş,  AK Partiyi ve dolayısıyla milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmişti. Milletimiz rakı için şarap için yaşayan Paşaları da, Şahadet için savaşan Paşalarımızı, subaylarımızı ve tüm Mehmetçiklerimizi şimdi gayet iyi tanıyor ve asla unutmayacak. 28 Şubat zulmünü ve müdavimlerini unutmadığı gibi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Memiş ŞİMŞEK

Sahi nerde o hüküm süren ALLAH .dan değilde omuzundaki yıldızlardan güç alan zavallılar nerde o yökcüler mökcüler balas ayarı verenler her halde tümünün rotilleri bozuldu dilleri lal oldu. İslam ile alakaları olmadığı için ALLAH ın hesabını bilemediler

Gören Göz

Lanetli darbecilerin ismi ne zaman paşa oldu lutfen paşa kelimesini bu kadar ucuzlatmayın. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23