• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

5 yeni kitap raflardaki yerini aldı

Yeniakit Publisher
2019-11-19 15:26:00 -
5 yeni kitap raflardaki yerini aldı

Siz okurlarımız için 5 yeni kitabı beğenilerinize sunuyoruz.

Yeni Akit okuyucuları için; irfan ve kültür dünyanızı zenginleştireceğine inandığımız 5 yeni kitabın tanıtımını gerçekleştiriyoruz.

Geniş okuyucu kitlesi olan ve ilk kitabı “Sabret Şükret Seyret” ile en çok satan kitaplar arasında yer alan Muhammed Serkan Gül’ün yeni eseri “Yanılgı” raflardaki yerini aldı. Yediveren Yayınları’ndan çıkan Yanılgı, D&R ve seçkin kitap evlerinde satışa sunuldu.

Türkiye’nin genç ve üretken yazarlarından olan Kerem Alp Usal’ın kaleme aldığı, Kıran Girdi Çınara ve Feveran isimli romanları, tarihi içerikli edebi eserlere ilgi duyanlar için başucu niteliğinde... Feveran isimli romanında, Yıldırım Beyazıd’ın mücadelesini muazzam bir dille anlatan ve tarihi gerçekliklerle uyum içerisinde bir eser ortaya çıkartan Usal, aynı ustalığını Ankara Savaşı sonrası başlayan Fetret Devri’ni anlattığı Kıran Girdi Çınara isimli romanında da sürdürüyor.

Mihribad Yayınları’ndan çıkan Nurettin Taşkesen imzalı Endülüs Fatihleri isimli eser de tarihi roman sevenler için eşsiz bir fikirsel şölen sunuyor. Mihribad Yayınları’ndan çıkan bir diğer kitap ise Sara Gürbüz Özeren imzalı Alparslan ve Malazgirt Zaferi isimli kitap. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan muzaffer komutan Alparslan’ın yaşantısının ve mücadelesinin anlatıldığı eser, ilk sayfasından itibaren sürükleyiciliğiyle dikkat çekiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23