• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AB, göç kılıfıyla da sapkınları besleyecek

Yeniakit Publisher
2019-11-04 10:13:00 - 2019-11-04 10:15:15
AB, göç kılıfıyla da sapkınları besleyecek

Göçmenlerle yardımlaşma adına başlatılacağı duyurulan proje için 23 Ekim’de Taksim’de bazı STK’ları bir araya getiren AB’nin, derneklere aktaracağı ödenek için LGBT sapkınlığı üzerine çalışma koşulu getirdiği tespit edildi. AB’nin İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü projede, STK temsilcilerine yönelik hazırlanan sorularda “LGBTİ Bireyler” şıkkına ısrarla yer verildiği saptandı.

 Faruk Arslan  İstanbul 

Eşcinsel sapkınlığı Türkiye’de yaygınlaştırma faaliyetlerine aralıksız devam eden Haçlı Batı’nın bu kapsamda güdümlü STK’lara para aktaracağı yeni projesinin “Göç ve Sivil Toplum” olduğu tespit edildi.

Göç bahanesiyle sapkınlık faaliyeti

Avrupa Birliği’nin “Göç ve Sivil Toplum” adlı yeni projesi için para akıtacağı STK’ları belirlemek üzere kapalı kapılar ardında düzenlediği toplantının içeriğine Akit ulaştı. 23 Ekim’de Taksim Gönen Hotel’de bazı STK’ları bir araya getiren AB’nin, derneklere aktaracağı ödenek için LGBT sapkınlığı üzerine çalışma koşulu getirdiği tespit edildi. Edinilen bilgilere göre, “Göç ve Uluslararası Koruma Alanında Sivil Toplumla İşbirliği için Teknik Destek Projesi” adı verilen uygulamanın ilk aşamasını “Göç ve uluslararası koruma alanında araştırma ve savunuculukta aktif olan STK’ların belirlenmesi ve haritalanması” oluşturdu.

Tuhaf sorular, tuhaf şıklar

Politikasına yön veremediği ülkelerin iç işlerine sözde sosyal projelerle karışarak toplum yapısını dejenere eden Haçlı Avrupa’nın eşcinsellik sapkınlığı bu proje kapsamında yaygınlaştırma amacı güdeceği ise, STK temsilcilerine yöneltilen sorulara şifrelendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Projenin amacı, göç ve uluslararası koruma alanında çalışan STÖ’lerin (sivil toplum örgütlerini) kamu kurumları ve AB’deki paydaşları ile etkili iş birliği ile kapasitelerini güçlendirmek ve karar alma süreçlerine katkılarını artırmaktır” ifadelerine yer verilen ankette, AB’nin katılımcı STK temsilcilerine dağıttığı soruların 17’incisi şöyle:

Düzenli ve düzensiz göçmenler, uluslararası koruma ve geçici koruma altında bulunan yabancılara ve insan ticareti mağdurlarına yönelik yürüttüğünüz çalışmaların yararlanıcıları hangi grupları kapsıyor?” Sorunun cevap şıkları ise şunlar sıralanıyor: “Bebekler ve küçük çocuklar (0-6 yaş)”, “Çocuklar (7-17 yaş)”, “Gençler (18-30 yaş)”, “Yaşlılar (65 yaş ve üstü)”, “Kadınlar”, “Erkekler”, "LGBTİ+"...

Vatanlarından uzak kalan göçmenler için yürütülen faaliyetlere eşcinsellik kotası uygulanan projede, STK’ları tanımlama adına yöneltilen “Gelir desteği ve sürdürülebilirlik (maddi yardım)” sorusunun cevap şıkları arasında da LGBT sapkınlığı yer alıyor. Cevap şıklarının “Sivil Savunuculuk Örgütleri” bölümünde parantez içinde şu kavramlar bulunuyor: “mülteci hakları, çocuk hakları, LGBTİ+ hakları...

Göç İdaresini de alet etmişler

Göç ve göçmen bahanesiyle Haçlı güdümlü STK’lara para akışının sağlanacağı AB projesinin Türkiye ortağı olarak Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yer aldığı kaydedildi. Eşcinsel hedeflerini daha projenin başında açığa vuran AB’nin proje ortaklığını Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yapması tuhaf karşılandı.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

siiznkiler olabilir ama artık bizde ibne yönetici yok. muhalefet için bir şey söylemeyeyim. lgbt yürüyüşlerinden hdpkk ve chp nin vekilleri yürüyor ama biz kimsenini cinsel tercihine karışmıyoruz.

ERSİN

SAPKIN KEFERELER TOPLULUĞU AB
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23