• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD polisinden 'hamileyim' diyen kadına kurşun yağmuru!

Yeniakit Publisher
2019-05-14 18:57:00 - 2019-05-14 19:10:40

ABD’de bir polis memuru, tartaklayarak gözaltına almaya çalıştığı kadını "Hamileyim, bana zarar veriyorsun" demesine rağmen 5 kurşunla vurarak katletti.

ABD’de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada ‘hamile’ olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, ABD’nin Teksas eyaletinde yer alan Baytown şehrinde Garth caddesinde bulunan Brixton apartman kompleksinde yerel saat ile 22:40 civarı meydana geldi.

Polis departmanı polisi savundu

Baytown Polis Departmanı, hakkında gözaltı kararı bulunan kadın şüpheliyi polis memurunun gözaltına almaya çalıştığı sırada gelişmenin yaşandığını duyurdu. Açıklamada devriye gezen polisin, 45 yaşındaki kadını tanıyarak durdurduğu ve gözaltına almaya çalıştığı sırada kadının buna direndiği; polisin şok tabancası kullandığı ancak boğuşma sırasında kadının bu tabancayı alarak polise doğrulttuğu iddia edildi. Açıklamanın devamında ise polisin, gözaltına direnen kadına 5 el ateş ettiği ve kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

“Şu an bana zarar veriyorsun, hamileyim”

Öte yandan, olayla ilgili görgü tanıkları tarafından kayda alınan görüntülerde, 45 yaşındaki kadının kendisini gözaltına almaya çalışan polisin sorularını yanıtladığı görülürken; polise ‘sadece yürüyorum, her akşam evime yürüyorum ben’ dediği duyuluyor. Ardından polis ve kadın bir süre boğuşuyor ve polis kadının üzerinde şok tabancası kullanıyor. Bunun üzerinde kadının ‘şu an bana zarar veriyorsun’ dediği duyuluyor. Daha sonra şok tabancasını polisten alıp, polis üzerinde kullanan kadına polisin 5 el ateş ettiği ve kadının ise bundan hemen önce ‘hamileyim’ dediği duyuluyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kullanıcıların polise tepki göstermesine neden olurken, bölge savcısı da olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi. Ayrıca, soruşturma kapsamında uygulanan prosedür gereği, olaya karışan polisin 3 günlük ücretli idari izne ayrılacağı belirtildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23