• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den kritik ziyaretler! Erdoğan ile görüşecekler

Yeniakit Publisher
2019-10-16 01:15:00 - 2019-10-16 09:42:19
ABD'den kritik ziyaretler! Erdoğan ile görüşecekler

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun yarın Suriye konusunu görüşmek üzere Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Pence'in, Ankara temasları kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceği bildirildi.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suriye konusunu görüşmek üzere yarın Türkiye'ye gelecek. ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'ın bahçesinde yaptığı konuşmada, Pence ve Pompeo'nun yarın Suriye konusunu görüşmek için Türkiye'ye ziyarette bulunacağını açıkladı.

Amerikan askerlerinin Orta Doğu'da "polislik" yaptığını ve artık eve geri dönmelerini istediğini vurgulayan Trump, "Türkiye'ye ve başkalarına karşı sert davranacağız. Barış ve güvenliği sürdürmeliler. Ne olacağını göreceğiz. (Pence ve Pompeo'nun yer aldığı) Heyet ateşkes talep edecek. (Türkiye'ye) Tahmin edebileceğiniz en sert yaptırımları uyguladık." ifadelerini kullandı.

Pence Erdoğan ile görüşecek

Mike Pence'in basın ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Pence'in, 17 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği bildirildi. Açıklamada, Pence'in Erdoğan ile görüşmesinde, Suriye'nin kuzeydoğusunda ateşkesin sağlanması konusunu öncelikli olarak görüşeceği vurgulandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hi lal

Allahın sopası olsada uçağınız düşşe!!!

Süleyman Sırrı Dinçer

John..Bolton..denilen..türkiye..ve..Erdoğan..düşmanı..Siyonist..dostuna..nasıl..muamale..edildiyse..aynısı..yapılmalı..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23