• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AB’den flaş Kıbrıs açıklaması! 'Hayal kırıklığı' dedi ve görevi devretti

Yeniakit Publisher
2019-10-22 18:35:00 -
AB’den flaş Kıbrıs açıklaması! 'Hayal kırıklığı' dedi ve görevi devretti

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanlığı görevini devredecek olan Jean-Claude Juncker, son bir konuşma yaparak "Çabalarımıza rağmen Kıbrıs'ın birleştirilmesi konusunda ilerleme kaydetme konusunda başarı sağlayamadık. Bu bir hayal kırıklığıdır" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "Çabalarımıza rağmen Kıbrıs'ın birleştirilmesi konusunda ilerleme kaydetme konusunda başarı sağlayamadık. Bu bir hayal kırıklığıdır" dedi.

Komisyon başkanlığını 1 Kasım'da Ursula von der Leyen'e devredecek olan Jean-Claude Juncker, Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulunda, son bir konuşma yaptı.

"Görevim boyunca başarılarımız ve hayal kırıklıklarımız oldu. Çabalarımıza rağmen Kıbrıs'ın birleştirilmesi konusunda ilerleme kaydetme konusunda başarı sağlayamadık. Bu bir hayal kırıklığıdır" ifadelerini kullanan Juncker, başarılı olduğu konulardan birinin Yunanistan olduğunu söyledi.

Juncker, Afrika'nın AB'nin dayanışmasına ihtiyacı olduğunu ve AB'nin en büyük başarısının kıtada barışın tesis edilmesi olduğunu ifade etti.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uygur

Uyanın artık. Yeni dünya düzeninde bu yunan ilhakına artık bir son verelim. Vali atayıp bitirin yoksa bizi bitirecekler

YaşaR

Sarhoş sarhoş o iş olmaz cangir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23