• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’li sanatçıdan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek

Yeniakit Publisher
2020-03-31 11:07:00 - 2020-03-31 11:30:57
ABD’li sanatçıdan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek

ABD’li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bağış yaparak destek verdi. Twitter’da Della Miles yoğun ilgi görürken, kampanyaya katılmayıp hükümeti hedef alanlar, ‘Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyasına, ABD'den destek olup bağış yapıyor, bizde Yılmaz Özdil kitabına 2500 TL verenler ise zırnık yok diyor. Yazıklar olsun...’ ifadeleri ile eleştirildi.

Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir kampanya başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına yoğun destek geldi.

ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağış yaparak destek verdi.

Daha önce, Barış Pınarı Harekatı'nda Şanlıurfa Akçakale sınırına giden, göçmen çocuklar için Eskişehir'de sahne alan, Şeb-i Arus törenlerinde ilahi söyleyen ve Elazığ'daki depremzedeler için konser sözü veren ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verdi.

Türkiye'de olduğu sürelerde Muğla'nın Dalyan ilçesindeki evinde yaşayan Miles, yurt dışından online EFT yoluyla bağış yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Şu an Türkiye dışındayım, ancak kalbim sizlerle"

Miles, sosyal medya hesabından bir de mesaj göndererek, "Şu an Türkiye dışındayım, ancak kalbim sizlerle. Beni kendi insanınız gibi görüp içinize aldınız. Bu yaptığım sizin güzel yüreğinizin yanında hiçbir şey ama benim de katkım olsun istedim. Biz Bize Yeteriz Türkiyem, sizi seviyorum, herkesin az ya da çok bu kampanyaya katıda bulunmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil kitabına 2500 TL verenler

ABD'li sanatçı Della Miles’in bu hamlesi sosyal medyada büyük ilgi görürken, Türkiye’de ise kampanyaya katılmayıp hükümeti hedef alanlara eleştiri yağdı.

Kitlelerine 2500 TL gibi yüksek fiyatla kitap satan Yılmaz Özdil akıllara geldi. Sosyal medyada, ‘#bizbizeyeteriz Türkiyem kampanyasına, ABD'den destek olup bağış yapıyor, bizde Yılmaz Özdil kitabına 2500 TL verenler ise #zırnıkyok diyor. Yazıklar olsun...’ ifadeleri dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

BU ZENCİ KADIN MI DAHA YERLİ VE MİLLİ? YOKSA CHP Mİ? DİYE SORSANIZ.. HİÇ DÜŞÜNMEDEN BU ZENCİ KADIN DERİM..

Mikail okuroğlu

Yardımı götürmek de chpkk önceliği olabilir mi tabiki denir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23