• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdulkadir Selvi’den Muharrem İnce’yi zora sokacak soru

Yeniakit Publisher
2020-06-29 09:53:00 -
Abdulkadir Selvi’den Muharrem İnce’yi zora sokacak soru

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e karşı başlatılan linç kampanyasına değinen Abdulkadir Selvi, CHP’li Muharrem İnce’ye ‘O zaman kadının adı yok muydu Muharrem İnce?’ diye sordu.

Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in, “Bu ülkede AK Parti gelene kadar kadın kelimesinin adı yoktur” sözü yüzünden lince tabi tutulmasını konu edindi.

Selvi, tartışmalara sonradan dahil olan Muharrem İnce için, ‘gücünü Özlem Zengin’e karşı değil, Kemal Kılıçdaroğlu için kullansa CHP Genel Başkanı olur’ dedi.

O zaman kadının adı yok muydu Muharrem İnce?

Özlem Zengin’in sözü üzerinden sosyal medyayı harekete geçirenlerden biri Muharrem İnce’ydi. Muharrem İnce bu gücünü Özlem Zengin’e karşı değil, Kemal Kılıçdaroğlu için kullansa CHP Genel Başkanı olur. Cumhurbaşkanı adayı olduğunda başörtülü annesi ile görüntü vermeye özen gösteren İnce’nin başörtüsü konusundaki sicili pek parlak değil.

03.11.2009’da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a verdiği soru önergesinde, TRT’deki bir kameramanın saçlarını kışlık bere ile kapattığı, TRT’de türbanla çalıştığı yönündeki haberlerin doğru olup olmadığını soruyor. Türbanlı kameramanın ismini veriyor. “Fatma Betül Gürtekin hakkında bir işlem yapılmış mıdır” diye soruyor. Peki Fatma Betül Gürtekin kadın değil mi? Onun çalışma hakkı yok muydu?

Üniversitelerde türbanı serbest bırakan düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuruyor. Bu iki örnek yeter.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sormak lazım, peki o zaman kadının adı yok muydu Muharrem İnce?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alo

cinsini, kalitesini, capsizliini, riyalarligini gorup emin oldugumuz boyle figurlerden biktik, gina geldi,

Ulvi

Muharrem kardeşim,siyasi hayatı bitmiş,Chp´de uzatmaları oynayan bir eski Cumhurbaşkanı adayı.Miyadı dolmuş.Siyaset böyle bir şeydir.Rüzgarı arkadan alıp yelkenlerini şişirdiğinde gereğini yapmazsan,arşivin tozlu raflarına çok çabuk koyarlar.Nasıl olduğunu anlamazsın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23