• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“ABD’ye bizden daha saygılısı yok”

Yeniakit Publisher
2019-08-15 19:44:00 -
"ABD’ye bizden daha saygılısı yok"

ABD başkanı Trump’ın emriyle Müslüman vekiller Omar ve Tlaib’in İsrail’e girişini yasaklayan Binyamin Netanyahu, “Amerikan kongresine bizden daha saygılı bir ülke daha yok” dedi.

Münübe Yılmaz

ABD başkanı Trump’ın emriyle Müslüman vekiller Omar ve Tlaib’in İsrail’e girişini yasaklayan Binyamin Netanyahu, “Amerikan kongresine bizden daha saygılı bir ülke daha yok” dedi. “Biz demokratik bir ülke olarak her türlü eleştiriye, her kesimden insanın görüşüne saygılıyız. Bir şeye hariç; İsrail’i boykot eden kişilerin ülkemize girmesine” diyen Netanyahu, Müslüman vekiller Omar ve Tlaib’in Amerikan kongresinde İsrail karşıtı bir boykota öncülük ettiklerini ve İsrail’i ziyaret sebeplerinin de bu boykotu güçlendirerek, İsrail’İ zayıflatmak olduğunu dile getirdi. Omar ve Tlaib’in İsrail’i değil de Filistin’i ziyaret edeceklerini duyurmaları ve hiçbir İsrailli yetkiliyle görüşmeyecek olmalarını gerekçe olan gösteren Netanyahu, iki vekilin İsrail’in güvenliğini tehdit ettiğinden dolayı İçişleri Bakanlığı’nın vekillerin İsrail’e girmesini yasakladığını kaydetti. Netanyahu, Filistin asıllı Tlaib’in ise insanı bir talepte bulunması şartıyla aile üyelerini ziyaret edebileceğini, fakat İsrail karşıtı hiçbir eyleme girişmeyeceğine dair de söz vermesi gerektiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

uyan dünya

ikinizde yahudi piçisiniz abd yide yahudiler yönetiyor ne saygısı bu. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)

ahmet

ırkçı kıyamete kadar terör isteyen siyonist köpekler birbirini ağırlar!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23