• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adem Ljajic pişman oldu: Yaptığım aptalcaydı

Yeniakit Publisher
2019-02-17 11:50:00 -
Adem Ljajic pişman oldu: Yaptığım aptalcaydı

Yeni Malatyaspor maçında attığı golden sonra köşe direğini tekmeyle kırdığı için sarı kart ve Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak olan Adem Ljajic, takım arkadaşları ve hocasından özür diledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanından üç puanla dönerek Fenerbahçe derbisi öncesi yükselişini sürdüren Beşiktaş'ta moralleri Adem Ljajic bozdu. 

Boşnak asıllı yıldız zorlu deplasmanda galibiyeti getiren golü atarken, hemen ardından sevincini abartıp köşe direğini tekmeleyerek kırmıştı. Ljajic'in bu hareketi pahalıya patladı ve hakem Cüneyt Çakır yıldız oyuncuya sarı kartını gösterdi. Derbi öncesi ceza sınırında bulunan Ljajic böylelikle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Son haftalarda formunu artıran 27 yaşındaki oyuncu iple çektiği Fenerbahçe maçında oynayamayacak olmasından dolayı son derece üzgün. Boşnak asıllı yıldızı soyunma odasında arkadaşları teselli etti.

Şenol Güneş planda değşikliğe gitti

Maç sonrası otobüse bindiğinde hem takım arkadaşlarından hem de hocalarından özür dileyen Ljajic, "Çok pişmanım. Bir an kendime hâkim olmadım. Aptalca bir hareketti. Yaptığımı fark ettiğimde çok üzüldüm. Sizlerden çok özür dilerim" dedi. Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş'in de bu gelişmeyle birlikte Fenerbahçe maçı planları değişmiş oldu. Derbide 10 numara bölgesinde Kagawa'yı ilk 11'de başlatması beklenen tecrübeli teknik adam, sağ kanadı ise yeniden Quaresma'ya teslim edecek. Kagawa'nın kondisyonunun hâlâ yetersiz olmasından dolayı Şenol Hoca'nın göbekte Dorukhan'ı oynatıp, ön liberoda Medel'e şans vermesi de ihtimaller arasında.

Formunun zirvesindeydi

Adem Ljajic, son haftalarda takımın en etkili ismi olarak dikkat çekiyordu. Boşnak asıllı yıldız, ligde forma giydiği son beş maçta, beş gole doğrudan katkıda bulundu. Akhisar maçında iki golün asistini yapan, Erzurum karşısında da bir golün pasını veren Ljajic, Antalya ve Malatya deplasmanlarında da fileleri havalandırmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23