• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu ve ekibi yeni parti için harekete geçti

Yeniakit Publisher
2019-10-18 21:40:00 -
Ahmet Davutoğlu ve ekibi yeni parti için harekete geçti

AK Parti'den ekibiyle birlikte istifa eden eski başbakan Ahmet Davutoğlu, henüz resmiyete kavuşturmadığı yeni parti çalışmasının ilk buluşmasını Manisa'da gerçekleştirecek.

AK Parti'de başlatılan ihraç sürecinin ardından ekibiyle beraber genel başkanlığını yaptığı AK Parti'den istifa eden Ahmet Davutoğlu yeni partinin ilk buluşması için düğmeye bastı. Parti çalışmalarını ekibiyle birlikte yürüten Ahmet Davutoğlu kurulacak yeni partinin ilk buluşmasını Manisa'da yapacağı öğrenildi.

İlk buluşma Manisa'da

Davutoğlu ve beraberindeki heyet bugün Manisa’da şehitliği ziyaret ettiler. Şehitlikte dua eden mezarlara gül bırakan Davutoğlu'na yakın ekibinden Selçuk Özdağ ve eski Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Partiyi henüz resmiyete kavuşturmayan Ahmet Davutoğlu ve ekibi bugün Manisa’da yeni parti kurulması beklenen partinin ilk buluşmasını yapacaklar.

Ne olmuştu?

3 Eylül'de AK Parti MKYK toplanmış burada alınan kararla eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'nın tedbirli olarak partiden kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevkine oy birliğiyle karar verilmişti.

Bu karardan bir hafta sonra da Davutoğlu, Beysukent'teki çalışma ofisinde düzenlediği basın toplantısında ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa ettiğini, "AK Parti'nin tabanını kendi genel başkanını ihraç edildiğini görme üzüntüsünden kurtarmak için yıllarca alın terimizi ve fikir emeğimizi verdiğimiz partimizden istifa ediyoruz" diye duyurmuştu. İstifa sırasında da Davutoğlu'nun yanında Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başcı, AK Parti eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı yer almıştı. Bu istifalardan sonra çok sayıda parti yöneticisi ve eski milletvekili istifa etmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yazık ki, ne yazık!

Manisa'da bir program yapmış, içler acısı. Youtube'de ki videoyu izleyin görün. Bu ekibiyle bir arpa boyu yol alamaz. Tümünü değiştirmesi gerekir. Kameraman daha kamera çekmekten aciz olmalı ki, insani olan bir davranış yapılırken yani burnunu silerken çekmeye başlamış, sonra konuşmaya geçiyor, uzaktan çekmiş, kamera da titriyor. Manisa'da kamera çeken bir düğün salonundan veya fotoğrafçıdan faydalanamazlarmıydı? Ses sistemi de berbat, salondaki seslerden ne dediği anlaşılmıyor, kendi kendine konuşmuş. Ses sistemi ancak bu kadar kötü olabilir. Salonda ise kimse yok gibi. Hiç böyle bir program yapmasa daha iyi olurdu. Yazık ki, ne yazık. Bu ekibiyle bir karış yol alamaz, ancak köstek olur. Böyle devam ederse yürümez. Program, sanki bir kumpas hazırlanmış gibi geldi. Umarım eleştiriyi dikkate alır, gereğini yapar, yapmazsa da kendisi bilir.

emekli çavuş

DOĞU..PERİNCEK!İN.......YAPTIĞI...AÇIKLAMAYA....CEVAP....BEKLİYORUZ......PERİNCEK.......NE...DEDİ..................FETÖNUN...SİYASİ..AYAĞI.........ABDULLAH..GÜL....ALİ...BABACAN.....AHMET...DAVUTOĞLU..........DİYOR.......BUNA...ACIKLAMA...BEKLIYORUZ.....!!!!!!!!!!!!!111
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23