• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Türk'ün yerine atandı! Mardin Valisi Mustafa Yaman'dan ilk açıklama

Yeniakit Publisher
2019-08-19 13:59:00 -
Ahmet Türk'ün yerine atandı! Mardin Valisi Mustafa Yaman'dan ilk açıklama

İçişleri Bakanlığınca HDP'li Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yerine atanan Mardin Valisi Mustafa Yaman açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığınca Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, "Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak." dedi.

HDP'li Ahmet Türk'ün yerine görevlendirildi

İçişleri Bakanlığınca hakkında yürütülen terör soruşturmaları nedeniyle görevden uzaklaştırılan HDP'li Ahmet Türk'ün yerine görevlendirilen Vali Yaman, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile belediye binasına geldi.

Yaman, bina girişinde, aralarında belediye çalışanlarının da yer aldığı, ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı.

Burada açıklama yapan Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü, İçişleri Bakanlığının talimatıyla yeniden görevlendirildiğini belirtti.

Yaman, "Daha önce de geldiğimizde vatandaşlarımıza 'Sizin için çalışacağız.' demiştik. Bundan sonra da öncelikle kadınlar, gençler, öğrenciler ve dezavantajlı gruplar olmak üzere 850 bin Mardinlinin tamamına hizmet edeceğiz. Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meşe

YENİ SECİLEN BELEDİYE BAŞKANLARI BELEDİYENİN ŞUKADAR BORCU VAR DEYİYOR GENELDE HER SECİM SONRASI BÖYLE DENİLİYOR BELEDİYELERİN TÜM GELİRLERİ BİR HAVUZDA TOPLANIP HAZİNEYE AKTARILMASI , BELEDİYELERİN İŞÇİ ALIMINDA DA BELEDİYENİN İŞCİYE İHTİYACININ OLUP OLMADIGI İÇİŞLERİ BAKANLIGINCA İNCELENİP İŞÇİYE İHTİYACI VARSA İÇİŞLERİ BAKANGININCA TESBİT EDİLİP ONA GÖRE İŞÇİ İMTİHANNAN ALINMASI, BELEDİYENİN NE İŞ YAPACAKSA BUNLARDA İÇİŞLERİ BAKANLIGINCA İNÇENMESİ İÇİŞLERİ BAKANLIGININ ONAYI ALINDIKTAN SONRA O İŞİN YAPILMASI İŞİ YAPAN KİŞİYE İÇİŞLERİ TARAFINDAN PARASININ VERİLMESİ, İŞÇİ VE MEMURLARINDA TÜM MAAŞLARI DA İÇİŞLERİ BAKANLIKCA ÖDENMESİ, NİN DOGRU OLACAGINA İNANIYORUM, HERSENE KALDIRIMI SÖKÜP YENİ KALDIRIM YAPILIYOR BAZI YERLERDE , BAZI YERLERDE KALDIRIM BİLE YOK , ASFALT YOK , HELE BÜYÜK ŞEHİR OLAN YERDE MERKEZE BAGLI KÖYLERE HİÇ HİZMET GİTMİYOR , BELEDİYE KİŞİ BAŞINA DEVLETTEN PARA ALIYOR, YANİ BELEDİYELERİN YÖNETMELİGİ KOMPİLE DEGİŞMELİDİR , ŞU ANDA BU VE BUNA BENZER BİR OLSAYDI TÜM BELEDİYELER BOŞLU OLMAZDI , BELEDİYELERİN HAZİNEYE AİT ARAZİLERİNDE SATIŞINI DURDURULMASI , BELEDİYELER HAZİNEYE AİT ARAZİNİN SATAMAMASI, SATILACAKÇA BU DA İÇİŞLERİ BAKANLIGININ BİLGİSİ DAHİLİNDE İHALE İLE SATILMASI, TÜM ŞEHİR İMAR LARI VE RUHSATLARDA İÇİŞLERİ BAKANLIGININ KONROLÜNDE OLMASI , TÜM BELEDİYELERDE , SU, ÜÇRETİ OTOBÜS ÜÇRETİ , RUHSAT ÜÇRETİ VE SAYIR TÜM ÜÇRETLER HÜKÜMET TARAFINDAN BELİRLENİP TÜM ŞEHİRLERDE AYNI OLMASI, YUKARIDA DEDİGİM GİBİ BELEDİYENİN TÜM GELEİRLERİ HAZİNEYE AKTARILMASI İHTİYACINA GÖRE ÖDEMELERİDE İİÇİŞLERİ BAKANLIGINCA ÖDENMESİ DAHA DOGRU OLACAGINA İNANIYORUM,, BEN BUNLARI ACALE İLE YAZDIM DAHA DETAYLI BİR ŞEKİLDE DÜZENLENE BİLİNİR ,

Araphan

Başkanım hayırlı olsun siz Allah için hizmet ediniz dualar la
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23