• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aile Bakanlığı memur alımı istenilen belgeler neler?

Yeniakit Publisher
2019-11-15 07:56:00 - 2019-11-15 07:57:49
Aile Bakanlığı memur alımı istenilen belgeler neler?

Kamu memur alımında için istenen belgeler neler? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur alımı yapacağını duyurmuş ve başvuruları 10-21 Ekim 2019 tarihleri arasında alınmıştı. 6 Kasım’da da başvuru tercih sonuçlarına ilişkin kuralar çekilmiş ve Aile Bakanlığı bünyesinde alımı yapılanların isimleri belli olmuştu. Memur olmaya hak kazananlar istenilen belgelerin neler olduğunu merak ediyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ataması için hak kazanan adayların temin edeceği belgeleri yayımladı. İşte Aile Bakanlığı memur alımı istenen belgeleri.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur alımı yapacağını duyurmuş ve başvuruları  10-21 Ekim 2019 tarihleri arasında alınmıştı. 6 Kasım’da da başvuru tercih sonuçlarına ilişkin kuralar çekilmiş ve Aile Bakanlığı bünyesinde alımı yapılanların isimleri belli olmuştu. Memur olmaya hak kazananlar istenilen belgelerin neler olduğunu merak ediyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ataması için hak kazanan adayların temin edeceği belgeleri yayımladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı istenilen belgeler neler?

1. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,

2. Öğrenim belgesinin onaylı örneği,

3. Ortaöğrenim belgesinin onaylı örneği (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),
ÖNE ÇIKAN VİDEO

4. 6 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),

5. Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,

6. Adli sicil belgesi,

7. AÇSHB Atama, Taahhüt ve Başvuru Formu

8. Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.)

9. Güvenlik Soruşturması Formu (Eksiksiz bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha halinde çoğaltılıp, her birine vesikalık fotoğraf yapıştırılıp imzalanarak tek sayfaya sığacak şekilde hazırlanması gerekmekle birlikte söz konusu forma Bakanlığımız www.ailevecalisma.gov.tr internet sayfasında yer alan duyurular bölümünden ulaşılabilir.)

10. Atama belgesinin internet çıktısı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23