• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aileler birleşmeli

Yeniakit Publisher
2019-09-04 11:42:00 - 2019-09-04 11:42:33
Aileler birleşmeli

HDP'ye tepki gösteren anne sayısı gün geçtikçe artarken, Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Abdulvasi Yaz, "Diğer aileler de bundan sonra aynı şekilde devam etmelidir. Bütün mağdur ailelerin birleşerek bu mücadeleyi devam ettirmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

 Oğuzhan  Gültekin  Ankara 

Bütün aileler HDP’nin, terör örgütü PKK’nın merkezi olduğunu biliyor” diyen Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Abdulvasi Yaz, “Ailelerin doğru adreste olduklarını düşünüyorum. Diğer aileler de bundan sonra aynı şekilde devam etmelidir. Bütün mağdur ailelerin birleşerek bu mücadeleyi devam ettirmesi gerekiyor” diye konuştu.

Doğru adresteler

PKK, dağa çocukları kaçırıyor ve aileler HDP İl Başkanlığı önünde oturuyorlarsa bir durup düşünmek lazım” diye konuşan Avukat Cüneyt Toraman, “Eğer diğer anneler de çocuklarını terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak istiyorsa HDP İl Başkanlığı önlerine gitsinler, birleşsinler, seslerinin daha gür çıkmasını sağlasınlar. Hacire Ana da, Fevziye Çetinkaya da doğru adrese gittiler. Bu sorun HDP ile ittifak yapanlara da sıçrayacaktır” dedi.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adsız Kahraman

Ben Ak Partinin içinden çıkan bu hareketi çok önemli görüyorum. Şundan dolayı önemli görüyorum. Türkiye'de maalesef bir ana muhalefet sıkıntısı var. Ana muhalefet iş yapmadığı için böyle oluşumlar ortaya çıkıyor. Ben bu hareketin Ak partiyi yıkmak gibi bir amacının olduğunu düşünmüyorum....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23