• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı: Can Dündar, FETÖ ve PKK 23 Haziran akşamı üzülecek

Yeniakit Publisher
2019-05-21 15:03:00 - 2019-05-21 15:04:09

Türkiye 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimlerine odaklanırken, yeniakit.com.tr’ye konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Mehmet Özmen  yeniakit.com.tr 

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu “özel yetiştirilmiş bir proje ürünü” olarak tarif eden AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Geçmişini de incelediğimizde altında nelerin yattığını ve bugünde baktığımızda kimlerle el ele, kol kola gezdiğini, konumunun, durumunun ne olduğunu yüce Türk milletinin ferasetiyle, basiretiyle en iyi şekilde tahlil edeceğine ben canı gönülden inanıyorum.” dedi.

“Ülkemizin en önemli gücü, birliğimiz, beraberliğimiz”

FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleri üzerinden hainlerin her fırsatta Türkiye düşmanlığı yaptığına dikkat çeken Yağcı, şunları söyledi:

“Ülkemizin en önemli gücü birliğimiz, beraberliğimiz, bağımsızlığımız ve özgürlüğümüzdür. Bu ülkeyi seven vatandaşlarımızın hiçbirinin bu bayrağın aşağıya düşmesine, bu ezanların, Kur’an-ı Kerimlerin susmasına izin veremeyeceğine, bu vatanın bir karış toprağına zarar gelmesini istemeyeceklerine canı gönülden inanıyorum.”

“İstanbul’un geleceğini karartmasına izin vermeyecektir”

Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği topraklarda yaşayan İstanbulluların, 23 Haziran seçimlerinin ne denli önemli olduğunun farkında olduğunu belirten Yağcı, “Birilerinin milletimizin bu halisane halini, vatanperverlik duygularını da kullanarak özellikle PKK, FETÖ ve onun ülkedeki legal işbirlikçileriyle iş birliği yaparak milletimizi gerçekten bu noktalarda sıkıntıya düşürecek belirgin plan ve projeler içerisinde olduklarını görüyoruz. Eminim ki milletimiz 23 Haziran’da bu işbirliklerine bu şer güçlerin bir araya gelerek kendilerinin önünü kapamasına, İstanbul’un geleceğini karartmasına izin vermeyecektir.” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Adayımız Binali Yıldırım hizmet edecektir”

Milletin her zaman sağduyuyla, ferasetiyle ve basiretiyle en doğru kararı verdiğini belirten Yağcı, şöyle konuştu:

“Süreç YSK’nın nezaretinde ve milletimizin gözetiminde hassas bir şekilde işleyecektir. Milletimizin iradesinin sandığa doğru şekilde yansıdığında, oy hırsızlığı ve manipülasyon olmadan sonuçlar açıklandığında, 23 Haziran akşamında Binali Yıldırım İstanbullulara hizmet etmek için milletimizin onayını alacağına inanıyoruz.”

“İstanbul 2023’e Ak kadrolarla hazırlanacaktır”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir taraftan HDP’si, diğer taraftan FETÖ’sü, diğer taraftan dış güçlerin el birliği ile oluşturduğu ittifakları eminim ki 23 Haziran’da milletimizin göğsünde geriye dönecek, milletimiz sağduyusuyla yine Ak Kadrolara ‘bizlere hizmet etmeye devam edeceksiniz’ diyecek. 2023 hedeflerine İstanbul, Ak kadroların eliyle güzel bir şekilde hazırlanacak ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını,Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişini İstanbul’un o muhteşem gelişimi içerisinde dünyanın en güzel şehri olan İstanbul’da, dünyanın başkenti olan İstanbul’da milletimizle el ele, gönül gönüle hep birlikte kutlayacağız.”

“Türkiye düşmanları 23 Haziran akşamı üzülecekler”

23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimlerinin sadece yerel bir seçimden ibaret olmadığını belirten Yağcı, “Can Dündar gibi FETÖ hainleri ve PKK işbirlikçileri gibi şer güçlerle bu memleketin bekasını karartmak isteyen kişiler, bu ülkenin gelişimini durdurmak isteyen bu ülkeyi bölmek isteyen, yıkmak isteyen dış ve iç güçler eminim 23 Haziran akşamı üzülenler olacaktır. Bu millet yeniden geleceğini emin ellere teslim etmesini en iyi şekilde bilecektir.” şeklinde konuştu

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23