• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Elazığ ili milletvekili aday listesi

Yeniakit Publisher
2018-05-21 17:25:00 - 2018-10-29 02:33:07
AK Parti Elazığ ili milletvekili aday listesi

AK Parti 27. Dönem milletvekili adayları en çok merak edilen konular arasında. AK Parti tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı. 2 bin 100 kişi üst komisyona sevk edildi. Merak edilen soru şu AK Parti 27. dönem milletvekili aday listesi son dakika belli oldu mu?, AK Parti'nin 27. dönem Elazığ milletvekili adayları kimlerden oluştu?

AK Parti 27. Dönem milletvekili adayları en çok merak edilenlerin başında geliyor. AK Parti tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı. 2 bin 100 kişi üst komisyona sevk edildi. Merak edilen soru şu AK Parti 27. dönem milletvekili aday listesi son dakika belli oldu mu?, AK Parti'nin 27. dönem Elazığ milletvekili adayları kimlerden oluştu?

24 Haziran 2018 tarhinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için partiler aday belirleme sürecini gerçekleştiriyorlar.  AK Parti ve MHP Cumhurbaşkınlığı için yarışacak adayın Cumhur ittifakı kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan olmuştu. Öte yandan AK Parti’nin 27. dönem milletvekili adayları 2018 yılında vatandaşların merak ettiği sorular arasında yerini aldı. AK Parti aday adayları ile ilgili tüm detaylar sitemizde.

AK Parti 27. dönem milletvekili adaylarının kesinleşmesi için geri ayım devam ediyor. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi  27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en geç 21 Mayıs saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verecek. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27.dönem milletvekili seçimlerine ilişkin aday listesini açıkladı. MHP milletvekili aday listesini açıklayan ilk parti oldu. 

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

METİN BULUT
SERMİN BALIK
ZÜLFÜ TOLGA AĞAR
ZÜLFÜ DEMİRBAĞ
ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin aday adaylığı süreci sona erdi. 27. dönem AK Parti milletvekili adaylarını belirlemek için AK Parti başta İstanbul Ankara ve İzmir olmak üzere bir çok İl Başkanlığı 27. Dönem Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yaptı. AK Parti'de, milletvekili aday adaylığı başvuru süresi tamamlandı. Mevcut vekillerle birlikte 38'i bayan toplam 149 kişi başvurdu. 24 Haziran'da yapılacak .

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY BELİRLEMESÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

16 MYK üyesi başkanın koordinesinde gerçekleşecek temayül yoklamalarının sonuçları sır gibi saklanacak. Sonuçlar doğrudan Ankara'ya, yani AK Parti Genel Merkezi'ne ulaştırılacak. AK Parti'ye 7 bin 329 adayın başvurduğunu belirtildi. Milletvekili olup adaylığa başvuru yapmayan kişilerin sayısı 23 olarak açıklandı. CHP'ye bin 592 kişi, İYİ Parti'ye 2 bin 800 kişinin aday adaylığı için başvurduğu öğrenildi. AK Parti aday adaylığı başvurusunda rekor kırdı. Milletvekilliğine aday olan adaylar toplam 42 milyon lira ücret ödedi.

15 TEMMUZ KAHRAMANI ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR'İN KARDEŞİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Hain terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi esnasında sergilediği kahramanlık ile tarihe geçen Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, AK Parti'den Niğde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. MÜSİAD ABD Başkanı Mustafa Tuncer, Sakarya’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Sakarya İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaptı. MÜSİAD ABD Başkanı Mustafa Tuncer Sakarya’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Sakarya İl Başkanlığına resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Şanlıurfa'dan milletvekili aday adayı olan Tatlıses, bu sefer İzmir'den aday adayı oldu.  Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve uzun süre fizik tedavi gören Tatlıses, geçen yıl İzmir'e taşınmıştı. Tatlıses geçtiğimiz gün mülakata çağrılmıştı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya görevinden istifa ederek, AK Parti’den Eskişehir milletvekili aday adayı oldu.

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Abdulkadir Ergücü

 Abdülkerim Yılmaz

 Ahmet Yürük

 Ahmet Gençer

 Ali Ölçücü

 Ali Şekerdağ

 Anıl Beyzat Vural

 Arif Erol

 Ayla Özgen

 Aziz Dinç

 Burak Turan

 Cihan Telo

 Cuma Kılınç

 Devran Dilan Elmacı

 Ejder Açıkkapı

 Enes Yılmaz

 Esat Ceylan

 Faruk Septioğlu

 Fikri Küçükel

 Fikriye Pirinççi

 Gıyasettin Yılmaz

 Halise Çakmak

 Hamza Seloğlu

 Hasan Onur Bingöl

 Hebeş Karaduman

 İbrahim Ayaz

 İbrahim Gök

 İlhan Doğan

 İlker Keskin

 Mahir Sönmez

 Mehmet Turan

 Mehmet Ali Erol

 Mehmet Fatih Sunagil

 Mehtap Yıldırım

 Meltem Kızıl

 Metin Bulut

 Metin Ayaz

 Mithat Alpay

 Muhammed Tayip Sadak

 Muharrem Zeki Çitçi

 Nejla Kara

 İhat Demirbağ

 Nurettin Kılıç

 Nusret Çoban

 Ömer Serdar

 Ömer Deniz

 Ömer Faruk Ünal

 Pınar Karatepe

 Ramazan Ayhan

 Selahattin Çobanoğlu

 Sermin Balık

 Süleyman Geçgel

 Şahin Şerifoğulları

 Tahir Öztürk

 Turgut Doğan

 Vahdeddin Bingöl

 Yavuz Akın

 Yeşim Önal Adıgüzel

 Yusuf Demirtaş

 Zinnur Beyarslan

 Zülfü Demirbağ

 Zülfü Tolga Ağar

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23