• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dünyaya net mesaj: Türkiye bunları kabul etmiyor ve etmeyecek

Yeniakit Publisher
2020-08-11 13:26:00 -
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dünyaya net mesaj: Türkiye bunları kabul etmiyor ve etmeyecek

Doğu Akdeniz'deki gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye, Akdeniz'de eski sömürgecilerin çizmek istediği hudutları kabul etmiyor ve etmeyecek." dedi.

Tansiyonun yükseldiği, dünyanın gözünü çevirdiği Doğu Akdeniz'e ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Akdeniz'de eski sömürgecilerin çizmek istediği hudutların kabul edilmeyeceğini belirtti.

"Türkiye, Mavi Vatan'dan vazgeçmez"

Dünyaya ve özellikle Batı'ya net mesajlar veren Kurtulmuş, yaptığı paylaşımda, "Türkiye, Akdeniz'de eski sömürgecilerin çizmek istediği hudutları kabul etmiyor ve etmeyecek. Akdeniz, ganimetlerin paylaşıldığı bir huzursuzluk denizi değil, hukukun ve barışın hakim olduğu bir deniz olacaktır. Türkiye, Mavi Vatan'dan vazgeçmez." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdurrahman

Kimse laüsel değil eleştirmek ve küfretmek ayrı Dilipak'ta söylediği sözü için hiç özür dilemek haddimi aştım demek gibi bir erdeme başvurmuyor.Şimdi kalkıp yanlışı yanlış ile savunmaya kalkmayın. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23