• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'nin hizmetlerini silmeye çalışan İmamoğlu rezil oldu

Yeniakit Publisher
2020-05-22 17:28:00 - 2020-05-22 17:37:26
AK Parti'nin hizmetlerini silmeye çalışan İmamoğlu rezil oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yıllarca titizlikle temizlenerek bataklıktan İstanbul'un incisi haline gelen Haliç'i kendileri tarafından temizlenmeye başladığı algısını yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin hizmetlerini unutturmak adına Haliç'in temizlenme çalışmalarını İBB'nin kurumsal sitesinden sildi ancak sosyal medyadan silmeyi unuttu.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimi, geçtiğimiz günlerde bir skandala imza attı. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB Başkanlığı döneminde temizlenen Haliç'i kendileri tarafından temizlenmiş gibi gösteren bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu'nun bu paylaşımına AK Parti'den ve vatandaşlardan tepki yağarken bir detay daha ortaya çıktı.

Siteden sildiler sosyal medyadan silmeyi unuttular

İmamoğlu yönetiminin sosyal medya paylaşımını desteklemesi için AK Parti'nin hizmetlerini İBB'nin kurumsal internet sayfasından sildiği ortaya çıktı. Ancak bunu yaparken de işi eline yüzüne bulaştıran İmamoğlu yönetimi, internet sayfasından sildiği hizmetleri sosyal medyadan silmeyi unuttu.

Haliç'te 2013 yılında yapılan çamur çıkarma çalışması

AK Parti'nin İstanbul'a yaptığı hizmetleri unutturmak için yapılan hizmetleri internet sayfasından kaldıran İmamoğlu yönetimi sosyal medyadan kaldırmayı unuttu. İBB'nin twitter hesabına bakan vatandaşlar 2013 yılında AK Parti döneminde yapılan Haliç'teki çamur çıkarma çalışmalarının paylaşımını gördü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ata

bunlar çivi çakmayı öğrensin ustadan...

mehmet

hırsızlığı üç kağıtçılı yolsuzluğu olmayanlar rezil olmaz 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23