• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partiyi kim bitirir?

Yeniakit Publisher
2019-04-04 11:59:00 -
AK Partiyi kim bitirir?

Gazetemiz okurlarından Hamza Atlı, "AK Partiyi kim bitirir?" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Hamza Atlı

Mevcut iktidarın ilk yıllarından hemen herkes övgüyle söz eder. İlk geldiklerinde şöyleydi, böyleydi demeyen yoktur!

Peki yıllar içinde ne değişti sizce? Bence Ak Partiyi bitiren Akp’lilerdir!

Yazımı sabırla okursanız bana hak vereceğinizden şüphem yok! Bakın, yıllar evvel Ak Partiyi gönüllerde yücelten şey Ak Partililerin tevazusuydu! Bizden olması, öyle görünmesiydi!

Bugün ki kibir abidesi Ak Parti yoktu! Gençlik kollarında bu yolu dava bilen insanlar vardı!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Şimdi hemen herkes bir yerlere kapak atmak için Ak Parti teşkilatında koşturuyor!

Arkasından sövüp, önünde avuçlarını ovuşturuyor!

Akşama kadar parti bayrak ve flamalarını asan yönetici kadrolardaki insanlar, benim şu işim görülmedi deyip sövüyor!

Partiye yakın memur ve işçi kesimi at koşturuyor!

Gelene geçene posta koyuyor!

Elbette söylediklerimi herkes yapmıyor! İmkânı olduğu halde partinin hiçbir şeyinden yararlanmayan, evlat veya yakınlarına torpil yapmayıp/yaptırmayan istisnalar da var!

Onlar gerçekten dava şuuruyla ordalar! Hatta partideki büyükler “şu oğlunun veya bu yeğeninin işini halledelim” dediklerinde bunun vebal olduğunu söyleyip beri duran koca yürekli istisnalar da var! Ama az!

Bakın zamanında fetö ehliyet veya liyakat önemsemeden, bu memleketin sözüm ona “davar güdemeyecek” adamlarını alıp önemli kadrolara yerleştirdi! Sırf cemaat mefhumuna veya çıkarlarına uygun diye “hıyar” gibi adamlar sağda solda kadrolara doluşturuldu!

Bunu bugün de mevcut iktidar yapıyor!

O zaman göz yumanlar bugün de göz yumuyorlar!

Elbette referans veya torpil olacak! Ben iktidar olsam bende de olacak! Siz olsanız sizde de olacak! Lakin bununla birlikte ehliyet de olmalı! Liyakat da olmalı!

Yahu adam kamyon kullanamıyor, bilmem hangi kuruma şoför olmuş! Vallahi gözlerimle şahit oldum! Birileri aldırmış! Veya “rahat bir yere verin” talimatı gelince şoför yapılmış!

Bakın bir kez daha söylüyorum! Elbette referans veya torpil olacaktır. İnsanız biz! Lakin bunun yanında liyakat da olsa eyvallah!

Kibir muhabbetine geri dönelim! Bu millet, camları filmli makam araçlarıyla gelip, gözlerinin içine bakmadan selam verenlerden, seçim arefesinde “bizden” görünüp, sonra arka kapıdan “cız” diyenlerden bıktı, usandı!

Daha evvel ki yazılarımda da söyledim! Benim tarafım “hak”.

Parti içinde olup, hakkı ve hakikati haykıran insanlar yok denecek kadar az. Konuştuklarında dışlanmaktan korkup, dışarıda eleştiri yapıyorlar!

Seviyorsanız eleştirin diyen Hz. Ebubekir’i örnek alıp, bu sözünü referans almazsak daha çok şeyi kaybederiz!  Not: Başka partiler çok mu iyi demeyin! Siz kendinize bakın, özünüze dönün! Benden söylemesi...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23