• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akar'dan ABD'ye 'F-35' uyarısı: Bu karar NATO'yu olumsuz etkiler!

Yeniakit Publisher
2019-07-18 21:40:00 - 2019-07-18 21:45:00
Akar'dan ABD'ye 'F-35' uyarısı: Bu karar NATO'yu olumsuz etkiler!

Milli Savunma Bakanı Akar "F-35 programından çıkarılmamız NATO’nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "F-35 programından çıkarılmamız NATO’nun özellikle güney kanadındaki gücünü de olumsuz etkileyecektir." dedi.

"Meşru bir gerekçeye dayanmadığı açıktır"

Türkiye'nin programdan çıkarılmasının meşru bir gerekçesi olmadığını söyleyen Bakan Akar, "Türkiye’nin tek taraflı ve adil olmayan bir kararla proje ve iş paylarından çıkarılmaya çalışılmasının meşru bir gerekçeye dayanmadığı açıktır." dedi.

"Stratejik ortak olarak en doğal hakkımızdır"

Milli Savunma Bakanı Akar, "ABD’nin ilişkilerimize zarar verebilecek adımlardan kaçınmasını beklemek stratejik ortak olarak en doğal hakkımızdır." dedi.

"Terör örgütüne ağır bir darbe indirildi"

Bakan Hulusi Akar "Erbil’deki alçak saldırıyı müteakip Kandil'e yapılan son dönemdeki en geniş çaplı hava harekatıyla terör örgütüne ağır bir darbe indirildi." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cafer

F-35 OLAYLARINI İSRAİL YAPTIRIYOR İSTEMİYOR ALMIŞ KENDİNE EN GELİŞMİŞ UÇAKLARI NEDEDİ TV'DE CELEBRATE TELEVİZYONUNDA YOUTUBEDE VAR BAŞKANLARI F-35 SADECE BİZDE OLMALI YOKSA HARİTADAN BİZİ SİLECEK UÇAKLARI TÜRKİYEYE VERİLMEMELİDİR TÜRKİYENİN YAPTIRDIĞI ÖZEL UÇAK GEMİSİNE UÇAKLAR VERMEYİN DİYE UYARDI.. ABD YE BASKI YAPTI SİYONİSTLER ,KAFİRLER

mert

Komutanım israil istemiyor deniliyor ne yapacak Abd banelerden bir demetle vermiyoruz dedi çıktı işin içinden trumpda israil sever sesini çıkartamadı , TCG anadolu anfi gemi uçak gemide diye söylenen nasıl uçak koyacaz ayıkla pirincin taşını helikopter gibi inen uçak yok piyasada alın gelin f-35 lerimizi bu kahpe israil ne karışıyorki bu işe
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23