• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akılsızlara ne demeli?

Yeniakit Publisher
2020-03-13 11:42:00 -
Akılsızlara ne demeli?

Gazetemiz okurlarından Mesut Yücetürk, "Akılsızlara ne demeli?" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

İÇİMİZDEKİ AKILSIZLARIN YAPTIKLARI SEBEBİ İLE BİZİ YOK MU EDECEKSİN RABBİM?” Musa (as) bir avuç kavmi için bu şekilde yalvarıyor. Ya bizim 82 milyonun içindeki akılsızlara ne demeli?

Akletmeme; Verilen akıl cihazını kullanmamaktır. Bunlar  tüketicidir. Tembeldir. Laftan başka bir şey üretmezler. Ne duysalar, ne görseler; Alı görseler ala, şalı görseler şala inanırlar. Araştırma,muhakeme etme zahmetine katlanmazlar. Çünkü zor iştir; Akletmek,düşünmek,araştırmak. Emek ister. Duyduğunu yutmak ise kolaydır. Bir de bunu yutturmaya çalışır. Da rezil olur ahmak. Birde aklı olup da içimizde bizden görünen münafıklar, vatan, millet, devlet hainleri vardır. Bunlar ellerinden gelen her türlü tezviratı yapar. Yalan haber üretir. İftira atar. Devletin altını oymaya, itibarını düşürmeye çalışır  beş paralık adamlar.

Ne yaparlar? Liderleri gider ülkesini dışarı şikayet eder. O da yetmez turistlere ülkemize gelmeyin tehlikeli der şebek tabiatlı adam. Aynı zihniyetten mamul Özgür isimli vekili Edirne’ye gider. “Hani yüz bin mülteci? 1000 tane kadar mülteci Yunanistan’a geçti. Diğerleri buhar mı oldu?” Der. Bu zevatın aklı sıra AB’ye verdiği mesaj şudur;

Siz Türkiye’ye inanmayın ortada yüzbin mülteci falan yok. Blöf yapıyorlar. Siz bildiğiniz gibi devam edin. Yardım falan yapmayın, geri adım atmayın sakın ha! 

Yine aynı cenahın höyküren bir gazetecileri var; Can isimli. Aklı sıra İHA ve siha’larla dalga geçiyor. Olayı damada getiriyor. Bel altından vuruyor. Yapılan bu teknolojik savaşa dünyanın parmak ısırdığının farkında olmaz bu sığ beyinler. Ulan yüzlerce gökyüzü ordusunun arkasında yüzlerce hizmet eden mühendisler ordusunu da siz bilmezsiniz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sizin yaptığınız tek şey rakı içip, küfretmek. Şikayet etmek.  Çünkü, hayırlı her işe çelme takmak sizin genlerinize işlemiş.

Kimi Bayraktar’a;  İHA ve siha’ları geliştirmesi için verilen 35 milyon doları ağzına dolamış. Ulan (Çok affedersiniz!) Ukrayna’ya sadece 6 adeti 69 milyon dolara satıldı be alçak adam. Niye bunu görmüyorsun?

İsrail’in Heronu, ne kadar biliyor musun? Bilmezsin. Ben söyleyim; 18 milyon dolar. Ki onda silah sistemi bile yoktu. Siha üreten dünyada 6 ülkeden biriyiz. Ey saman kafalı!.

Bir savaş uçağı ne kadar? Biliyor musun? Bilmezsin. 140 milyon dolar. Savunma sanayiinde % 80 yerli ve milliliğe ulaştık. Yaptığımızı da satıyoruz. Bunları niye görmüyor ve söylemiyorsun?

Şimdi bu alçak zihniyetin alçak adamları kalkmışlar; Rusya’da Türk heyetin ayakta durduğunu Afrika heyetinin ise oturduğu bir foto paylaşmışlar.  Ulan alçaklar Rus heyetinin de karşı tarafta ayakta durduğunu niçin gizlersiniz? Karaktersizler. Ey Batı’nın beş para etmez uşakları, piyonları, yalakaları, şaklabanları.

Hasılı; Bu millet iki şey için yaşar ve savaşır. Ölür ve öldürür; 1.İSTİKLALİ İÇİN.  2. İZZETİ İÇİN.  Sadece istiklal yetmez. Çünkü izzetsiz bir İstiklal de İZMİHLALDİR.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

Çok güzel bir yazı. Çercevelik

Eren

Çok güzel bir yazı. Çercevelik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23