• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener’den şaka gibi koronavirüs açıklaması! ‘AK Parti bunu ilk kez yaşıyor’

Yeniakit Publisher
2020-04-09 11:31:00 - 2020-04-09 11:39:05

Koronavirüsle mücadele sürecini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, başta FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışması ve ekonomik saldırılarla baş etmek zorunda kalan AK Parti hükümeti için akılalmaz sözler sarf etti. FETÖ ve hamisi ABD’nin Türkiye’ye yönelik taarruzlarını görmezden gelen Akşener, “AK Parti 20 yıldır ilk defa sorunla karşılaşıyor” dedi. Akşener, virüsle mücadelenin acemice olduğunu da savundu.

 yeniakit.com.tr  Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı erken önlem alan ülkelerin başında gelen Türkiye, hastalığa karşı dünyaya ders verecek bir mücadele yürütüyor. Kendi vatandaşlarının yanında onlarca ülkeye de yardım gönderen Türkiye’de, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başarısı da büyük takdir topluyor.

Bununla birlikte muhalefet cephesi, hükümetin mücadelesini desteklemek yerine takoz olmak için elinden geleni yapıyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı yayında akılalmaz sözler sarf etti.

Cüneyt Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı yayına katılan Akşener, AK Parti hükümetini hedef alarak koronavirüs mücadelesinin yetersiz olduğunu savundu.

AK Parti hükümetinin 20 yılda; e muhtıra, 17/25 Aralık darbe girişimleri ve 15 Temmuz hain darbe kalkışması başta olmak üzere, küresel eşkıya ABD tarafından Türkiye’nin ekonomisini çökertmek için yapılan saldırıyı da görmezden gelen Akşener, hükümetin ilk defa bir kriz gördüğünü iddia ederek büyük bir skandala imza attı.

Aynı zamanda Akşener, Sağlık Bakanı Koca’nın Koronavirüs Bilim Kurulu kurmasını desteklediğini söylese de, yürütülen mücadelenin acemice olduğunu savundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başta "Yurtta Sulh ilkesini kuracağız" şeklindeki sözü ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün söylemine benzer ifadeler kullanan Akşener'in, FETÖ ve ABD'nin saldırılarını neden görmezden geldiği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İyi sorun

Aman efendim sizler varken türkiyemizde her gün sorun var demektir

Tolga

Kendini düşünen egoist tek adam olma Yolunda olan Tayyip Erdoğan'ın yüzünden ülke uçuruma doğru gidiyor. O ise hala bencil
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23