• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan hakkında suç duyurusu

Yeniakit Publisher
2019-07-02 21:31:00 - 2019-07-02 21:40:08
Ali Babacan hakkında suç duyurusu

Hazine eski çalışanı Ali Çevik, eski bakan Ali Babacan hakkında FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Hazine eski çalışanı Ali Çevik, Ali Babacan'ın bakanlık yaptığı dönemlerde bürokratik atamalarda ve İzmir Askeri Casusluk Davası kumpası Hazine Müsteşarlığı'nda hayata geçirilmesinde FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım ettiğini iddia etti.

Ali Babacan hakkında suç duyurusu

Ali Babacan hakkında FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Hazine eski çalışanı Ali Çevik tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Ali Çevik, Ali Babacan'a son dönemde bakanlık teklifinde bulunulduğu ve yeni parti kuracağı haberleri karşısında rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Suç duyurusunda bulunan Çevik, Babacan'ın bakanlık yaptığı dönemlerde bürokratik atamalarda ve İzmir Askeri Casusluk Davası kumpası Hazine Müsteşarlığı'nda hayata geçirilmesinde FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım ettiğini belirtti.

Açıklamada, Ali Babacan'ın kendisine danışman olarak seçtiği hemen herkesin FETÖ ile bağlantısı çıktığı ve bu kişilerin memuriyetten çıkarıldığı ifade edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim ak

Bir mağdur daha yaratma çabası

hasan

tamam bu adamı sevmem ama bu zamana kadar bu suç duyurusunu niye yapmadın hiç inandırıcı değilsin ayağına celme takana hemen suç tam bir fetö taktiği
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23