• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arabası çekilen pilavcı yaşananlara tepkili

Yeniakit Publisher
2019-10-11 15:14:00 -
Arabası çekilen pilavcı yaşananlara tepkili

Konya’nın Selçuklu ilçesinde pilav satarak ekmeğini kazanan vatandaşın arabası çekildi. Yaşanan olay karşısında üzüntüsünü dile getiren vatandaş, olaya tepki gösterdi.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde ‘Pilavcı Sadık Usta’ ismiyle pilav satan vatandaşın arabası çekildi. Ekmek teknesinin çekilmesinden dolayı üzüntüsünü dile getiren vatandaş, yaşananlara tepki göstererek, “Benim tezgâhımıza 22.30 da kapalı olmasına rağmen kılıfını keserek aldılar. 100 metre ileride aynı işi yapana selam verip geçiyorlar ona bir şey demiyorlar” dedi.

İlk olarak bir gece tezgahının toplandığını ancak arabasının alınmadığını ifade eden vatandaş, bunun üzerine arabanın üzerine, “Sayın başkan ekmek tekneme dokunmadan önce, sıktır alnıma bir kurşun. Allah’ım senin bana verdiğini rızkı belediye ve kolluk görevlileri elimden alıyor. Sana havale ediyorum. Sayın devlet büyüklerimize sesleniyorum. Sokaklarda rızkını kazanan tüm fakir fukarayı öldürün. Size teşkil etmesinler” ifadelerini yazdığını söyledi. Vatandaş, bu yazılanlardan sonra bir gece arabasının da çekildiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

Isini iyi yapiyor ve ekmegini kazaniyorsa arabasinin cekilmesi abnormal. Oteki tarafa selam ama bunun arabasi cekiliyor. Boyle is olmaz.

turan

belediyelerin ARTİST memurları...zabıtalar...fakir fukaranın ekmek teknesine el koyup üzerindekileri merkeze götürüp orada araların da fifti fifti...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23