• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arda Turan'dan Fatih Terim açıklaması: Görüştüm...

Yeniakit Publisher
2020-03-25 10:25:00 - 2020-03-25 10:25:59
Arda Turan'dan Fatih Terim açıklaması: Görüştüm...

Galatasaray'ın eski yıldız ismi Arda Turan, koronavirüse yakalanan Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Arda Turan, koronavirüs testi pozitif çıkan eski hocası Fatih Terim hakkında "Fatih Terim'in yeri her zaman çok ayrıdır. Fatih Terim ile konuşma fırsatım oldu sesi gayet iyi geliyordu." ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde Medipol Başakşehir ile sözleşmesini feshettikten sonra hiçbir kulüple anlaşmayan Arda Turan, TRT SPOR'da gündeme dair soruları yanıtladı.Arda, koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'in yeri her zaman çok ayrıdır. Hemen döneceğine inanıyorum. Fatih Terim ile konuşma fırsatım oldu, sesi gayet iyi geliyordu. Motivasyonu yüksekti." dedi.

"Oynayabileceğimi düşünüyorum"

"Geleceği ve duran spor ortamı ile ilgili gelen soruya Arda, "Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğimi düşünüyorum. Sahada olmak önemli ama her şeyden önce sağlık gelir" cevabını verdi.EVDE KAL ÇAĞRISI"#EvdeKal" çağrısını yineleyen tecrübeli futbolcu, "En önemli şey hep beraber evde kalıp kurallara uymak" açıklamasını yaptı.

Göksel Gümüşdağ'a geçmiş olsun telefonu

Koronavirüs testi için hastaneye giden Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a geçmiş olsun dileklerini ileten milli oyuncu, "Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğimi düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23