• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arınç'ın sözleri üzerinden AK Parti'yi karalamak isteyen Fatih Portakal FETÖ'cü Ercan Gün'ü beslemeye devam ediyor

Yeniakit Publisher
2019-11-05 19:05:00 - 2019-11-05 19:14:18
Arınç'ın sözleri üzerinden AK Parti'yi karalamak isteyen Fatih Portakal FETÖ'cü Ercan Gün'ü beslemeye devam ediyor

Bülent Arınç'ın, "KHK Faciadır" sözlerine bir yorum da Amerikan beslemesi FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, Bülent Arınç'ın sözleri üzerinden AK Parti'yi karalamaya çalışarak "Hepiniz oradaydınız, bu insanlar sizin yüzünüzden hayatını kaybetti, hepsinin vebali üstünüzde" dedi. Portakal, AK Parti'yi bu şekilde asılsız iddialarla hedef alırken FETÖ'cü kumpasların tetikçisi Ercan Gün'ün hala FOX TV'de Haber Müdürü olması ve FOX TV'nin terör şüphelisi bu şahsa hala maaş veriyor olması tepki çekti.

Türkiye karşıtı provokatif haberlerle bilinen Amerika temelli FOX'un Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, son olarak Bülent Arınç'ın "KHK" açıklamaları üzerinden AK Parti'ye saldırması ile tepki çekti.

FOX Ana Haber'de Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" çıkışını ekrana taşıyan Fatih Portakal "Hepiniz oradaydınız, bu insanlar sizin yüzünüzden hayatını kaybetti, hepsinin vebali üstünüzde" sözleriyle FETÖ'ye karşı yapılan mücadelenin adeta altını oyma ve Hükümete karşı algı oluşturma peşine düştü.

FETÖ'cülerin yaşam kaynağı FOX!

Fatih Portakal'ın Arınç'ın sözleri üzerinden Hükümeti hedef alırken; çalışanı olduğu FOX TV'nin FETÖ'cüleri himaye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Öyle ki FETÖ'nün birçok kumpasında başrol oynayan Ercan Gün, hala FOX TV'de Haber Müdürü ve FOX hala bu terör zanlısına para akıtmaya devam ediyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dink cinayetinden kurgu yaptılar

FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün'ün; Hrant Dink cinayetini işleyen katil zanlısı Ogün Samast'ın elinde Türk bayrağı bulunduğu halde Atatürk'ün bir sözü önünde çekilmiş fotoğrafının Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda çekilmiş gibi kurgu yapılmasını ve Ergenekon operasyonlarının zemininin hazırlanmasını sağladığı tespit edilmişti..

17-25 Aralık'ın medya ayağı

FOX TV, FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013 tarihlerindeki yargı darbe girişiminde de yer aldı. Ercan Gün, FETÖ'nün kumpas soruşturmasının 100 milyar euro'luk olduğunu iddia etmiş, Fatih Portakal da, söz konusu yalana ortak olmuştu.

FETÖ'cülerle yoğun irtibatı tespit edildi

Ercan Gün'ün, Hrant Dink cinayetinin işlendiği 19 Ocak 2007'de FETÖ/PDY üyeleri Bugün Gazetesi Eski Washington temsilcisi Adem Yavuzarslan, Kanaltürk Eski Ankara Temsilcisi Faruk Mercan ve Zaman gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile yoğun telefon irtibatında bulunduğu, bu kişilerce Samsun iline gönderildiği, burada bulunduğu sırada kullanımındaki cep telefonundan Samsun İl Jandarma Komutanlığı santralini aradığı tespit edildi.

Ergenekon operasyonlarının zeminini hazırladı

Ercan Gün'e FETÖ mensuplarınca Ogün Samast'ın gözaltındaki fotoğrafının teslim edildiği ve yayınlanmasının sağlandığı ifade edildi. Ogün Samast'ın elinde Türk bayrağı bulunduğu halde Atatürk'ün bir sözü önünde çekilmiş fotoğrafının Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda çekilmiş gibi kurgu yapıldığı ve Ergenekon operasyonlarının zemininin hazırlandığı tespit edildi.

Ercan Gün'ün cinayetteki rolü

7 Ocak 2007: Ercan Gün, Zaman gazetesinden ayrıldı.

8 Ocak 2007: Ercan Gün, FOX TV'de işe başladı.

19 Ocak 2007: Hrant Dink, Ogün Samast tarafından öldürüldü.

20 Ocak 2007: FETÖ harekete geçti, Samsun Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alınan Ogün Samast'ın eline, Samsun İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince deyim yerindeyse zorla, ısrarla Türk Bayrağı tutuşturularak görüntüleri kayda alındı.

30 Ocak 2007: FOX TV muhabiri Ercan Gün; o dönemde Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan Ekrem Dumanlı, Bugün gazetesi Haber Müdürü Adem Yavuz Arslan, Aksiyon Dergisi editörü Faruk Mercan ve emniyet mensuplarının örgütsel konumda "abi"liğini yapan avukat Halil İbrahim Koca ile Yenibosna'da bulunan Zaman gazetesinde buluştu. Söz konusu görüşmede; Ercan Gün'e haber olarak yayınlayacağı 44 saniyelik görüntü verildi.

31 Ocak 2007: Ercan Gün, Ogün Samast'ın görüntülerinin Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda çekildiği algısı oluşturulması için Samsun iline gönderildi.
Samsun ilinde bulunduğu sırada kullanımındaki cep telefonundan, Samsun İl Jandarma Komutanlığı santral numarasını aradı ve bir süre görüştükten sonra cep telefonunu kapatarak Jandarma görevlileri ile gizli bir buluşma yaptığı, görüntüleri jandarma görevlilerinden aldığı algısını oluşturdu ve daha sonra İstanbul a geri döndü.

1 Şubat 2007: FOX TV akşam ana haber bülteninde; "Ercan Gün tarafından Samsun Otogar'da Jandarma tarafından çekilen görüntüler" anonsuyla 44 saniyelik görüntü yayınlandı.

Fatih Portakal'dan FETÖ'ye destek

Terör örgütü PKK'yı savunan FOX'un spikeri Fatih Portakal FETÖ'cülere sahip çıkmaya devam etmişti. Portakal, FETÖ üyeliğinden tutuklanan Fox TV Haber Müdürü Ercan Gün'e "Enseyi karartma yanındayız" diyerek destek olmuştu.

Takvim

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SOKAĞIN SESİ

Fetö'nün siyasi ayağına dokunmadan, FETÖ YÜ ÇÖKERTEMEZSİNİZ!!!!!!! Portakal Amerikan Çocuğu ALGI YAPIYOR!

Malatya

Bülent bu açıklamayla yeni kurulacak partide görev alır ee yaranmak için kuklalik yapmak için bu şarttı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23