• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arkadaşının test sonucu pozitif çıkmıştı! İnsan hayatını hiçe sayarak bunu yaptı

Yeniakit Publisher
2020-03-16 16:42:00 -
Arkadaşının test sonucu pozitif çıkmıştı! İnsan hayatını hiçe sayarak bunu yaptı

Koronavirüs binlerce kişiyi canından ederken Chelsea forması giyen Mason Mount, takım arkadaşı Callum Hudson-Odoi'nin koronavirüsü testi pozitif çıkmasına rağmen halı sahada maç yaptı. Yıldız futbolcu bu davranışla İngiltere'de eleştiri oklarının hedefi oldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Mason Mount, koronavirüs salgını tüm dünyada kol gezerken yaptığı hareketle büyük tepki çekti.

21 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşı Callum Hudson-Odoi'nin koronavirüs testi pozitif çıkmasına ve potansiyel bir taşıyıcı olmasına rağmen insan hayatını hiçe sayarak halı sahada maç yaptı.

Chelsea tarafından evden çıkmamaları yönündeki uyarılara kulak asmayan genç futbolcu, önlem amacıyla İngiltere'de tüm liglerin iptal edilmesini bile göz ardı ederek sosyal hayata karıştı.

İngiliz futbol basını, yüzlerde insanın hayatını riske attığı için Mason Mount'u topa tuttu.

İngiltere'de henüz karantina yok

İngiliz hükümeti, koronavirüs ile mücadele konusunda Avrupa ve dünyadaki en ilginç politikayı izliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başbakan Boris Johnson, ülkede yaşayan insanların sürü bağışıklığı kazanması için koronavirüs karşı herhangi bir önlem almayacaklarını ve yayılmasını engellemeye çalışmayacaklarını ifade etmişti.

Johson ayrıca ülkeyi ve hatta dünyayı ikiye bölen bu kararın bilime dayandığını öne sürerek insanların spor alanlarında bulunmasının risk taşımadığını ifade etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23