• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Asgari ücret maaşı alana ev alma kolaylığı! Asgari ücretle nasıl ev sahibi olunur?

Yeniakit Publisher
2019-11-07 11:55:00 - 2019-11-07 11:58:22
Asgari ücret maaşı alana ev alma kolaylığı! Asgari ücretle nasıl ev sahibi olunur?

Nasıl ev sahibi olurum? Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılarak bir konuşma yaptı. Bakan Albayrak konuşmasında dar gelirli vatandaşlar özelinde bir müjde verdi. Bakan Albayrak, “Her yıl en az 100 bin vatandaşı ev sahibi yapacak bu modelin detaylarını bu ay bitmeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özel bir programla anlatacağız." dedi. Peki Asgari ücret nasıl ev sahibi olacak?

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılarak bir konuşma yaptı. Bakan Albayrak konuşmasında dar gelirli vatandaşlar özelinde bir müjde verdi. Bakan Albayrak, “Her yıl en az 100 bin vatandaşı ev sahibi yapacak bu modelin detaylarını bu ay bitmeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özel bir programla anlatacağız." dedi. Peki Asgari ücret nasıl ev sahibi olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamalarında asgari ücret ile çalışan vatandaşları konut sahibi yapacak modelin finansman altyapısını tamamladıklarını vurguladı.  Bakan Albayrak açıklamalarında bu model ile her yıl en az 100 bin vatandaşın ev sahibi olacağını belirterek modelin detaylarını bu ay bitmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında özel bir programla anlatacaklarını ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamaları şöyle oldu: "Dar gelirli vatandaşlar özelinde müjde vermek istiyorum. Asgari ücretli dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak modelin finansman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle, kiradan daha ucuz maliyetle bu gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapacak finansal altyapıyı tamamladık. Her yıl en az 100 bin vatandaşı ev sahibi yapacak bu modelin detaylarını bu ay bitmeden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde özel bir programla anlatacağız."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23